Marius Grønkjær, som mange vil kende fra tv, kan opleves på Musikhuset Aftenstjernen i Grenaa lørdag 7. december.

Marius Grønkjær, som mange vil kende fra tv, kan opleves på Musikhuset Aftenstjernen i Grenaa lørdag 7. december. Pressebillede

Musikken er tilbage på Aftenstjernen

Første lørdag i hver måned vil der være levende musik

Af
Søren Andersen

GRENAA Når nu der på granitskiltet over døren til det gamle hus i Lillegade i Grenaa står "Musikhuset Aftenstjernen" er det logisk, at der nu igen med faste mellemrum skal lyde musik og toner fra levende musikere på stedet.

Jan Nielsen, der de seneste år har ejet Aftenstjernen, som er det eneste tilbageværende klassiske værtshus i Grenaa, glæder sig over, at musikken vender tilbage.

"Vi er ved at lægge sidste hånd på et program med levende musik den første lørdag i hver måned. Med start ved 20-20.30 tiden, så man ikke skal vente den halve aften før musikken går i gang," siger Jan Nielsen.

Han mener, at han med initiativet giver Aftenstjernen lidt god reklame og et signal om, at man tager sig af gæsterne. Det beviser man allerede på lørdag, hvor man i anledning af Lyserød Lørdag kører et lyserødt drinkstema, hvor en del af omsætningen går til at støtte brysterne.

Som bekendt frigives juleøllet fra flere bryggerier i år fredag 1. november - og derfor fraviges lørdag som spilledag, så der i stedet er musik denne fredag. Også på ølfronten sker der noget nyt på Aftenstjernen, idet man lancerer en månedens øl, som vil være en udvalgt specialøl. Og når juleøllet præsenteres 1. november, vil man på Aftenstjernen kunne smage tre forskellige juleøl fra klokken 18 - og derefter præsenteres der en adventsøl fredag klokken 18 - i begrænset mængde og først til mølle.

Lørdag 7. december leveres sang og musik af Marius Grønkjær. Han er kendt som en god fortolker med en god og meget karakteristisk stemme.

Han er født og opvokset i Thyborøn og har mere end 20 års erfaring som musiker og sanger.

Marius Grønkjær blev i 2006 landskendt for sin andenplads i TV2's "Scenen er din" og var med hos TV2 Charlie i 2014 i "Ekstra nummer". Helt aktuelt er han også på tv. I talentshowet "All Together Now" på Kanal 5.

Fortolkninger af andre kunstnere er hans store force, men han har skrevet en del sange selv.

Publiceret 02 October 2019 12:24