Torsdag 31. oktober vender Kasper Hjulmand hjem til Auning og holder foredrag i Auning Idræts- og Kulturcenter. Arkivfoto: Anne Lønstrup

Torsdag 31. oktober vender Kasper Hjulmand hjem til Auning og holder foredrag i Auning Idræts- og Kulturcenter. Arkivfoto: Anne Lønstrup

Fra landsby til landstræner: Kasper Hjulmand vender hjem til Auning

Hele byen inviteres til gratis foredrag i Idræts- og Kulturcenteret

Af
Simon Carlson

Auning Til sommer overtager Kasper Hjulmand posten som landstræner for det danske fodboldlandshold, og derfor er det sikkert et ret godt tidspunkt Auning Idrætsforening har lokket den kommende landstræner tilbage til hjembyen, når Kasper Hjulmand holder foredrag i Auning Idræts- og Kulturcenter torsdag 31. oktober klokken 20.

"Han får jo nok travlt med en helt masse andre ting, så vi er rigtig glade for, at Kasper kommer hjem til Auning nu og fortæller om sin karriere," lyder det fra Auning IF's sponsorudvalgsformand Frank Lindholm.

Gratis adgang

Det er Auning IF's sponsorer, der har gjort foredraget muligt. Hele byen er således inviteret til foredraget, og det er ganske gratis at få en plads til arrangementet.

"Vi synes jo, at der er en god historie om den lille landsby, hvor den kommende landstræner er vokset op og også selv har spillet fodbold. Det vil vi rigtig gerne dele med alle byens borgere," siger Frank Lindholm.

Det er muligt blot at møde op på selve dagen, men for overblikkets skyld ser arrangørerne gerne, at man henter en billet i enten Auning Idræts- og Kulturcenter eller i Sportigan på Centervej.

Publiceret 02 October 2019 11:30