Mikkel Weje Nielsen fra PhotoCare Grenaa blev den samlede vinder af 'Superdysten' og kan sende 170.113 kroner videre til CoolUnite.

Mikkel Weje Nielsen fra PhotoCare Grenaa blev den samlede vinder af 'Superdysten' og kan sende 170.113 kroner videre til CoolUnite.

Mikkel Weje kæmpede sig til sejren i 'Superdysten'

170.113 kroner videre til det gode formål

Af
Simon Carlson

Grenaa Det er lidt af en kraftpræstation, som Mikkel Weje Nielsen - indehaver af PhotoCare i Grenaa - har leveret over de seneste tre uger.

Det lykkedes ham nemlig at blive vinder af 'Superdysten', hvor tre virksomheder dyster om at indsamle flest penge til fordel for organisationen CoolUnite, der hjælper sygdomsramte børn.

Mikkel Weje Nielsen har naturligvis også fået masser af hjælp af de mange donorer, der enten har spyttet penge direkte i indsamlingsbøssen, eller har købt et af de mange produkter, som Mikkel Weje Nielsen har udbudt på auktion.

I alt lykkedes det Mikkel Weje Nielsen at sende 170.113 kroner videre til CoolUnite, og det er naturligvis en stolt vinder, der er med til at støtte det gode formål.

"Det er sjovt at vinde, men det vigtigste er at vi har samlet mange penge ind til børn som har brug for ekstra hjælp. Og så har det været fantastisk med alt den opbakning fra både private og det lokale erhverv. Nu glæder jeg mig til at være lidt sammen med mine egen familie igen efter tre lange uger," konstaterer Mikkel Weje Nielsen.

Det er ejeren af Coolshop Jacob Risgaard, der har stiftet den velgørende organisation CoolUnite.

Alle pengene, som hver af de deltagende virksomheder samler ind, går ubeskåret til et børnehospice og et pausehus for børn drevet af Skt. Lukas Stiftelsen.

I alt blev der samlet 404.772 kroner ind til CoolUnite i 'Superdysten', som man har kunnet følge på Radio ALFA.

Publiceret 01 October 2019 16:07