Uffe Steen Trio på scenen.

Uffe Steen Trio på scenen. Pressebillede

To trioer går på scenen sammen

Uffe Steen og hans tidligere elev Michael Vestbo kan opleves i Pavillonen

Af
Søren Andersen

GRENAA Uffe Steen Trio & Vestbo Trio giver dobbeltkoncert i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa lørdag 28. september klokken 20.

Her garanteres et musikalsk overflødighedshorn med instrumental musik i særklasse og med guitaren i centrum. En forrygende liveoplevelse, formet som en samtale mellem to musikalske udtryk. Her er både eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader, afdæmpet guitarduet, og ikke mindst det helt store brag med begge trioer på scenen på én gang.

En koncert med Uffe Steen Trio & Vestbo Trio præsenterer således de to trioer både sammen og hver for sig.

Samarbejdet mellem Danmarks store guitar-es Uffe Steen og hans tidligere elev Michael Vestbo blev søsat ved en udsolgt koncert på spillestedet Atlas i Aarhus i efteråret 2016. Derefter fulgte en landsdækkende turné i foråret 2017, der bød på fyldte koncertsale, veloplagte publikum samt ikke mindst, to trioer der fik smag for at udvikle det musikalske samarbejde endnu mere.

Uffe Steen Trio består af Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas), Jesper Bo Knudsen (trommer)

Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang række indspilninger gennem årene.

Vestbo Trio består af Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas), Eddi Jarl (trommer)

Vestbo Trio har de senere år markeret sig med deres karakteristiske bud på instrumental musik. Som noget særligt har Vestbo Trio skabt spændende instrumentalmusik, som ikke kun er for folk med det store jazzkørekort: Med charme, nerve og afslappet selvfølgelighed spiller Vestbo Trio instrumental musik, der går rent ind.

Trioen barsler senere i 2018 med et nyt album, som er indspillet i Mark Knopflers studie i London.

Publiceret 26 September 2019 16:00