Body Bike er fremstillet med genbrugsplast indsamlet fra Østersøen. Pressefoto

Body Bike er fremstillet med genbrugsplast indsamlet fra Østersøen. Pressefoto

Nu kan du tage til bæredygtig spinning

Fondsstøtte gav mulighed for indkøb af helt nye spinningcykler

Vivild 13 spritnye spinningcykler er nu klar til en ny sæson i Vivild Idrætsforenings Motionsafdeling, Spinning. Cyklerne står i spinninglokalet på VGI - Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole.

De 13 cykler fra Body Bike er fremstillet med genbrugsplast indsamlet fra Østersøen, så ud over at få motion kan fremtidige deltagere også vide at VIF nu cykler forrest i klimakampen, lyder det fra Vivild IF's Motionsafdeling i en pressemeddelelse.

Smartphone eller lignende er nu også din computer på de nye cykler.

Man henter blot en app og indstiller den med vægt, køn alder og kondital så fungerer din smartphone som computer.

App’en Body Bike indoor cycle henter man, hvor man plejer at hente sine apps, og herefter får man adgang til en lang række muligheder for at følge dit motionsprogram og ikke mindst lagre sin motion, så man bedre kan følge sin udvikling gennem vinterens spinningtimer.

Samtidig får Vivild IF adgang til nye træningsprogrammer, som er udviklet af Brian Overkær.

Muligheden for at indkøbe de nye cykler kom, da Vivild motion fik godkendt en ansøgning til ELRO fonden, om støtte til indkøbet. Tilmelding til spinningtimer foregår på Vivild idrætsforening,

Åbent hus

Mandag 30. september klokken 18 – 19.30 er der åbent hus i spinninglokalet.

Her giver Vivild IF mulighed for at prøve de nye cykler, få hjælp til at downloade din app, og hvordan du følger de nye træningsprogrammer. Der bydes på en forfriskning og der er kaffe på kanden.

Vivild IF har sagt farvel til Tina Yde som instruktør. Nye instruktører er Hans Lassen der er en kendt deltager i udendørs cyklingen i Vivild samt Mette Højbjerre Thomsen fra VGI, derudover fortsætter Thomas Sønderholm som instruktør.

Publiceret 20 September 2019 09:37