Der er loppefund nok til alle, når det går løs med det årlige loppemarked i Hammelev.

Der er loppefund nok til alle, når det går løs med det årlige loppemarked i Hammelev. Foto: Claus Bech, Ritzau Scanpix

Loppemarkedet venter i Hammelev

Det er atter tid for et af de største loppemarkeder på Djursland

Af
Søren Andersen

HAMMELEV Et af de største loppemarkeder på Djursland gør døren høj og porten vid om kort tid. Der er tale om det årlige loppemarked i og omkring forsamlingshuset i Hammelev, som plejer at trække rigtig mange købeglade mennesker fra både nær og fjern.

Det er den lokale idrætsforening, Hammelev IF, der står bag loppemarkedet i samarbejde med by- og oldermandslauget. Overskuddet er øremærket til fremme af det lokale idræts- og kulturliv og forsamlingshuset.

Således har man blandt andet indenfor de seneste år kunnet etablere en splinterny og moderne legeplads i anlægget ved forsamlingshuset, ligesom selve forsamlingshuset også er blevet gennemrenoveret indenfor de seneste år. Materialerne har loppemarkedet betalt for, mens selve arbejdet er blevet klaret ved hjælp af frivillig arbejdskraft.

Og legepladsen er jo noget som de yngste loppemarkeds-gæster passende kan forlyste sig med i den kommende weekend.

Der er mange loppeeffekter at gå efter i weekenden, fortælles det fra arrangørerne.

Loppemarked i Hammelev afvikles lørdag 7. og søndag 8. september. Lørdag holder man åbent fra kl. 11-16, mens søndags-åbningstiden er fra kl. 10-14. Der er cirka 100 frivillige i sving før, under og efter afviklingen af det årlige loppemarked i Hammelev.

Publiceret 01 September 2019 00:00