Vejret var ikke med krolfspillerne i jubilæumsmatchen, men de tog det med højt humør. Martin Jørgensen vandt.

Vejret var ikke med krolfspillerne i jubilæumsmatchen, men de tog det med højt humør. Martin Jørgensen vandt. Pressebillede

10 år med krolf i Villersø

Martin Jørgensen vandt i uvant sportsgren for den tidligere landsholdsspiller i fodbold

Af
Søren Andersen

VILLERSØ For 10 år siden var en mindre delegation fra Villersø i Gram i Sønderjylland, hvor de prøvede at spille krolf. Det var en god oplevelse, og efter hjemkomsten til Villersø, blev Villersø Krolfklub stiftet på initiativ af den nuværende formand Grethe Bjerre.

Det var starten på krolf her i området, og i de forløbne år, er der vokset klubber frem over hele Østjylland, og de forskellige klubber afholder stævner med mellem 90 til 120 deltagere i løbet af året.

Lørdag 17. august var det så 10 år siden Villersø Krolfklub blev stiftet. Dagen blev markeret med en reception ved klubbens baner, hvor 70 gæster var mødt op.

Udover medlemmerne var der gæster fra lokalområdet samt repræsentanter fra forskellige krolfklubber i Østjylland. Desuden var der inviteret fire gæster som skulle spille mod hinanden på den ene af klubbens fire baner.

De fire spillere var: Borgmester Jan Petersen, Norddjurs Kommune, områdedirektør Søren Stenberg, Sparekassen Djursland, bankdirektør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank og den tidligere landsholdsspiller i fodbold, Martin Jørgensen.

Spillerne gik til opgaven med stor entusiasme, selv om vejret ikke var det bedste. Efter en spændende dyst på 12 huller, blev Martin Jørgensen kåret som vinder.

Efter kampen gik man over til hyggelig samvær i teltet og ved den opstillede pølsevogn. Der blev serveret kaffe med medlemmernes hjemmebagte kager. Der var så stort et udvalg, at det kunne minde om et sønderjysk kaffebord. Om aftenen var der så middag på Gjerrild Kro for klubbens medlemmer.

Publiceret 23 August 2019 10:08