Letbanen er en farce for pendlere

Af
Brian Siig

Skovsvinget 7, Grenaa

DEBAT Mandag 19. august skete det igen. Taxa resten af vejen til Grenaa. Denne gang hjem fra Ryomgård. Tidligere ture har taxaen ligeledes kørt fra Ryomgård, Hornslet osv.

Til dato er det kun lykkedes tre gange, at letbanen er ankommet til tiden på Aarhus H. på turen om morgenen. Samme kedelige statistik findes for turen til Grenaa.

Og hvad er så min pointe: Hvis man bare bliver ved med at gøre det tilpas dårligt, så vil passagerne langsomt falde fra og med dårlige passagertal, vil der ingen forhindringer være for at skære i antal afgange, skære antal stoppesteder, udskyde eller aflyse forbedringer osv.

Har aldrig før haft eller følt behov for at ville kontrollere om mit tog eller bus kørte til tiden. Det gør jeg nu. Det er ikke holdbart og en skrupforkert tankegang. Overvejer at køre i bil igen. Vi har overhovedet ikke behov for at øge privatbilisme, hverken for vores klima eller for den trængselsproblematik, som Aarhus slås med.

Gør noget nu - gider ikke høre flere tomme flosker, om at "vi arbejder på at øge hastigheden og sikkerheden og overskæringer og ... bla bla bla. Tomme ord, der endnu ikke har formået at give os en bare nogenlunde stabil letbaneforbindelse.

Publiceret 21 August 2019 00:00