Torben Kristensen (forrest) er ny mand i spidsen for Danais nye forretningsområde. Her sammen med Kim Brüld Olesen, ejer og direktør for Davai. Pressefoto

Torben Kristensen (forrest) er ny mand i spidsen for Danais nye forretningsområde. Her sammen med Kim Brüld Olesen, ejer og direktør for Davai. Pressefoto

Lokalt firma udvider sin forretning

Grenaa firmaet Davai Aps udvider forretningsområdet med el og teknik

Grenaa Som et led i sin strategi udvider Davai Aps fra Grenaa sit forretningsområde til også at omfatte el og teknik. Udover dette område beskæftiger Davai sig også med broer, certifikat svejsning, overfladebehandling, kvalitets inspektion inden for metal og overfladebehandling samt mandskabsudlejning.

Torben Kristensen vil stå i spidsen for dette nye forretningsområde. Han kommer fra en stilling som regionschef i Elcon igennem 33 år, hvor han har betjent kunder i det jyske område, indenfor el-installation, industri, infrastruktur, og sikring.

"Davai udfører blandt andet opgaver for Seasight Davits AS, Aalborg Portland, Hvide Sande Shipyard, Steel & Service AS, Vestværftet, Aalsrode Smedie og Maskinfabrik AS, Sund & Belt A/S, Vejdirektoratet, Energinet.dk med flere," skriver virksomheden i en pressemeddelelse og fortsætter:

"De opgaver, som vi ser i fremtiden, vil være opdelt i to den ene, hvor der er behov for traditionel el opgaver til de mere krævende opgaver med ny teknologi. Derudover er der fra kunderne et behov for mere rådgivning, dokumentation samt en teknisk partner."

Med den nye afdeling i Davai ser firmaet sig rustet til at kunne levere en samlet løsning til deres kunder. Virksomheden vil blive drevet som hidtil. Firmaet beskæftiger i dag mere end 60 medarbejder og med det nye forretningsområde ser Davai Aps frem til at kunne beskæftige flere elektrikere med solid baggrund indenfor Industri-el.

Kapp

Publiceret 16 August 2019 12:09