Kiefer Sutherland er nødsaget til af aflyse aftenens koncert, efter han gled i bussen slog sine ribben. Pressefoto

Kiefer Sutherland er nødsaget til af aflyse aftenens koncert, efter han gled i bussen slog sine ribben. Pressefoto

Kiefer Sutherland koncert i Grenaa aflyst – gled i bussen

Hollywood-skuespilleren og musikeren Kiefer Sutherland skulle have givet koncert i Pavillonen i Grenaa i aften, men spillestedet har netop modtaget beskeden om, at Kiefer Sutherland er nødt til at aflyse aftenens show.

Pavillonen har modtaget nedenstående meddelelse fra Kiefer Sutherland:

Statement from Kiefer:

“Sadly I slipped on the steps on the bus whilst travelling to Denmark and seriously injured a rib. Making it difficult to breath, and impossible to sing. Regretfully, I will not be able to perform the last 3 shows of our tour, but have every intension of making up these shows up in September / October when we return. I am so sorry for any inconvenience that I have caused to the fans who have bought tickets. I will do everything I can to make it up to you."

Thank you for your understanding,

Sincerely Kiefer”

Kiefer er desværre kommet til skade, og har slået et ribben så hårdt at det er besværligt at trække vejret – det er på ingen måde livstruende, men gør dog at han ikke er i stand til at synge. Derfor kan de næste koncerter ikke gennemføres her iblandt koncerten i Grenaa i aften, lyder det fra fra Pavillonen.

Direktør Jesper Jul beklager da også aflysningen.

”Det er en meget uheldig og ærgerlig situation som Kiefer selv beklagede mange gange da jeg snakkede med ham. Han var meget opsat på koncerten i aften og derfor arbejders på højtryk på at finde ny dato," udtaler Jesper Jul.

Der arbejdes på højtryk for at finde erstatnings dato som koncerten kan blive flyttet til. Billetter købt til i aften, vil være gældende til den nye dato, lyder det fra Pavillonen.

Publiceret 15 August 2019 15:03