Ulf Harbo sygemelder sig fra kommunalpolitik i mindst en måned for at komme ovenpå efter sin stress-sygdom.

Ulf Harbo sygemelder sig fra kommunalpolitik i mindst en måned for at komme ovenpå efter sin stress-sygdom.

Ulf Harbo sygemelder sig fra kommunalpolitik

Af
Simon Carlson

I sidste uge lagde Enhedslistens Ulf Harbo et opslag på Facebook, hvori han fortalte, at han siden 1. juli har været sygemeldt fra sit job som friskolelærer på grund af stress.

I går var han igen tilbage på jobbet, men samtidig har han også indset, at han i en periode er nødt til at sætte tempoet lidt ned for at komme sig helt oven på sygdomsforløbet. Derfor har han besluttet at sygemelde sig i mindst en måned fra sit politiske arbejde i Norddjurs Kommune.

"Jeg har egentlig gået og glædet mig lidt til at komme i gang med arbejdet i udvalgene og kommunalbestyrelsen igen, men jeg har også indset, at det er en stor arbejdsbyrde i det her sygdomsforløb. Nu fokuserer jeg på at komme ordentligt tilbage på mit arbejde igen, så jeg sikrer mig, at jeg kommer helt ovenpå," fortæller Ulf Harbo.

Under Ulf Harbos sygemelding er det Birgitte Poulsen, der som suppleant indkaldes til at varetage Enhedslistens mandat i kommunalbestyrelsen. Birgitte Poulsen var kommunalbestyrelsesmedlem i Norddjurs Kommune fra 2013 - 2017.

Publiceret 13 August 2019 19:00