En af de trofaste ildsjæle, Harry Simonsen byder velkommen til musikalsk-sammenkomst i Hevring for 18 år i træk. Det sker tirsdag 13. august.

En af de trofaste ildsjæle, Harry Simonsen byder velkommen til musikalsk-sammenkomst i Hevring for 18 år i træk. Det sker tirsdag 13. august.

Harry byder velkommen til musik og hygge i Blåhvalen i Hevring for 18 år i træk

Mangeårig formand for lokal pensionistforening er glad og stolt over at have været en del af den unikke event helt fra starten af for

Hevring " Det er bare en helt fantastisk oplevelse og noget helt ud over det sædvanlige at være med til. Og utroligt, at vi år efter år kan samle så mange pensionister og andre til en hyggelig musikalsk eftermiddag i Blåhvalen i en lille landsby som Hevring på nordkysten af Djursland".

Sådan lyder det fra Harry Simonsen fra Allingåbro.

Han er tidligere mangeårig formand for pensionistforeningen, der dækker Allingåbro og Vivild og omegn og har været med i arrangementet gennem samtlige nu snart 18 år i rap.

Lige fra Jørn Hjorting og Nils Bernhard på åben mark ved friluftsscenen Viften underholdt ved den første event og lagde grunden til en succes uden sidestykke.

John Mogensen Live.dk

Det musikalske ældtetræf finder i år sted tirsdag 13. august med bandet "John Mogensen Live.dk" som topnavn .

HATS er arrangør af den musikalske eftermiddag, der byder på to timers underholdning fra klokken 14 til 16 - og så er det ganske gratis at deltage i.

Eftermiddagen indledes med at alle nyder gratis lagkage og kringle, og så varmer lokale aktører ellers op i en times tid på den store scene.

Gratis lagkage og ditto kringle er som altid på menuen til musikalsk træf i Blåhvalen i Hevring.

Gratis lagkage og ditto kringle er som altid på menuen til musikalsk træf i Blåhvalen i Hevring.

I år bliver der blandt andet lejlighed til at møde Teater-Sildene, John og Jette på lirekasse og mekanisk harmonika og de musikalske HATS-aktører Marie, Jan og Knud som to gange duo. Og så er der lidt af en udenbys overraskelse på plakaten,

Imponerede "samvirket"

Som medlem af bestyrelsen for foreningen Pensionisternes Samvirke husker Harry endnu, hvordan et par repræsentanter fra foreningens ledelse blev behørigt imponerende, da de et af de første år var mødt frem for med egne øjne at se, hvad det nu lige var de donerede sit tilskud til.

"Og det er jo bare blevet bedre og bedre. Og vi er blevet flere og flere", konstaterer Harry Simonsen, der også glæder sig over, at rigtigt mange af de lidt svagere ældre og pensionister i stort tal kommer og nyder et par dejlige timer i godt selskab.

Det gælder både en del demente og personer, der sidder i kørestole.

"Vi har plads til alle og vi sørger altid for at de får en rigtig god plads.

I flere år har der også været fast besøg af beboere fra HS-afdelingen på Tangkær i Ørsted.

Stor lokal opbakning

"Men det kun lade sig gøre at lave et så stort arrangement, når man har så mange frivillige der møder op og laver lagkager, serverer for de mange gæster og klarer alle de mange forskellige opgaver. Og så er de lokale dagligvarebutikker og bagere trofaste sponsorer sammen med pengeinstitutter, organisationer og foreninger, der betaler for musikken".

Harry Simonsen lægger stor vægt på, at der jo altid er et musikalsk navn fra den aller øverste hylde, når Blåhvalen slår sine porte op.

"Det er jo ikke musik man kan opleve alle mulige steder men de aller bedste, som vi får til Hevring denne ene gang om året".

Den tidligere formand for den særdeles aktive pensionistforening giver naturligvis selv en hånd med og han er både med til at stille borde og stole op og servicere de mange gæster på selve dagen.

Og det er en oplevelse, han ikke vil være foruden.

Publiceret 06 August 2019 13:36