Stort internetnavn giver koncert i Grenaa

Pavillonen byder velkommen til spændende koncert

KONCERT Fredag 6. september byder Pavillonen i Grenaa på en særlig koncert med et af internettets store navne, når man får Chris Grey & The BlueSpand på scenen.

Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmelade, men det er heller ikke mærkeligt, da hittet Mammas Mammalaid er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube.

De små akustiske livevideoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge.

Den svenske trommeslager Snowy Shaw (Mercyful Fate) delte Chris Grey &The BlueSpands livevideo “Grab’m by the elbow” og skrev: “This is not even a genre I like, but if you dont feel this groove, you are probably dead already

De virale videohits har rakt langt ud over landets grænser, og udlandet skriger efter den odenseanske trio.

Det er alene i 2018 blevet til koncerter i Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Tyskland og Makedonien og flere af dem endda som hovednavn på større festivaler.

-feldt

Publiceret 05 August 2019 18:00