Byens Sprøjtelakering åbner på Teknologivej i Grenaa.

Byens Sprøjtelakering åbner på Teknologivej i Grenaa. Pressebillede

Sprøjtelakering på Teknologivej

Tre iværksættere er gået sammen om at etablere Byens Sprøjtelakering

Af
Søren Andersen

GRENAA Mandag 5. august åbner Byens Sprøjtelakering ApS på Teknologivej 14 i Grenaa.

Byens Sprøjtelakering ApS er stiftet af Peter Tylvad – indehaver af el-firmaet Søendergaard ApS, Michael Tipsmark – indehaver af Malerfirmaet Tipsmark ApS, samt daglig leder Søren Hansen. Søren har meget lang erfaring inden for møbelbranchen og har senest arbejdet som fabrikschef hos Frederiksen A/S i Grenaa.

Søren og Peter fik ideen til at der skulle ske noget nyt, kravet var det skulle være i Grenaa, næste spørgsmål var så, hvad har vi ikke i Grenaa? Sprøjtelakering til både private og firmaer - jo, men er der marked for det? Her blev Michael inddraget, og da hans svar var ja, gik det stærkt.

Firmaet råder over professionel sprøjtekabine og alt nødvendigt udstyr for kunne sikre den højeste kvalitet, når det gælder om klargøring og levering af nymalede emner som døre, låger, møbler, inventar og industrikomponenter.

Byens Sprøjtelakering ApS tilbyder at udføre alle former for sprøjtelakeringsopgaver store som små for både private og virksomheder. Med eget toneanlæg kan man let lave den ønskede farve.

Fredag 2. august holdes der åbningsreception fra klokken 13 – 17.

Publiceret 22 July 2019 00:00