Ved efterårets koncerter står Mike Andersen alene på scenen. Pressefoto

Ved efterårets koncerter står Mike Andersen alene på scenen. Pressefoto

Mike Andersen tilbage solo og med enkle sange

Forsalg af billetter til koncerten i Pavillonen i oktober er åbnet

grenaa Vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47. Det er de få elementer, der udgør musiker Mike Andersens nye soloalbum 'One Million Miles', der udkom digitalt, på vinyl og cd 31. maj.

Soloudspillet har fået roser med på vejen og 12. oktober kan man i Pavillonen i Grenaa forvisse sig om hvorfor, når Mike Andersen går solo på scenen. Forsalg af billetter til den koncert er åbnet. på www.pavillonen.dk.

Der er skåret ind til benet på Mike Andersens album 'One Million Miles', der indeholder ni enkle og meget personlige sange. Tekstuniverset kredser om emner som opgør, opbrud, nærvær - eller mangel på samme og ikke mindst kærlighed.

Råt og simpelt

"Albummet har et meget råt og simpelt udtryk. Det består kun af min stemme, en akustisk guitar, og min fod, der tramper med. Det er optaget live i studiet, helt uden overdubs og edits, og er derfor langt mere råt, upoleret og nøgent end noget, jeg tidligere har lavet," fortæller Mike Andersen i en pressemeddelelse fra Pavillonen.

Mike Andersen har i alt udgivet syv album med band og spillet et utal af livekoncerter.

En million mil på landevejen er det nok næppe blevet til, men det er tæt på.

Turneret i 20 år

Mike Andersen og hans band har nemlig gennem de sidste 20 år kørt landevejene i Danmark og resten af Europa tynde. Og der er stadig mange flere kilometer i dem. Men lige nu skal Mike Andersen altså møde sit publikum helt alene.

"Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig før turde udgive eller spille dem live på den måde. Det er på tide nu," siger Mike Andersen i pressemeddelelsen.

Han har dog på ingen måder planer om at droppe sit band.

jesl

Publiceret 25 June 2019 16:00