I den kommende weekend er der igen fest i Gjerrild med masser af kræmmerboder, musik på scenen og anden underholdning. Pressefoto

I den kommende weekend er der igen fest i Gjerrild med masser af kræmmerboder, musik på scenen og anden underholdning. Pressefoto

Kræmmere, tivoli, musik og gøgl i Gjerrild

27.-30. juni holdes Gjerrild Kram Rock Jazz for 32. gang

gjerrild I naturskønne omgivelser inviterer Gjerrild Bønnerup If for 32. gang til Gjerrild Kram Rock Jazz 27-30. juni med gratis adgang til det hele.

Gjerrild Kram Rock Jazz byder på et af Djurslands største kræmmermarkeder, hvor cirka 75 kræmmere kommer til Gjerrild med tilbud fra hele verden. Så der bliver rig mulighed for at gøre en god handel i de små kræmmergader, hvor der handles, tinges og pruttes om prisen.

Skulle man blive træt af at vandre mellem boderne, er der mulighed for at sætte sig ved Teltet eller Randis Bar og slappe af med levende musik.

20 orkestre og bands

Cirka 20 orkestre og bands gæster Gjerrild Kram Rock Jazz fra fredag kl. 21 til søndag kl. 18. Det er både lokale bands og mere kendte orkestre som for eksempel Husk, der spiller lørdag kl. 16.

Lørdag kl. 19 spiller Peter og De andre Kopier - tributs til Kim Larsen, der spillede på Gjerrild Kram Rock Jazz i 1995.

Desuden kan man høre Uffe Steen Trio, Ester Brohus, Bo Evers, Michael Vestbo Trio og mange flere og orkestrene spiller her fulde koncerter på mindst 2 x 45 minutter.

Mens forældrene lytter til musik, kan børnene fornøje sig i tivoliet.

Tivoliet er børnevenligt, og en blanding af forskellige foreningers aktiviteter og et professionel tivoli. Hoppeborgen passes af skolen, som tjener til skoleture. GBIF har en tombola, desuden er der forskellige professionelle forlystelser.

Ud over musik er der også gøgl og opvisninger. Lørdag kl. 15 giver Team Gym Djurs opvisning. Søndag kl. 13 kommer Cirkus Aroma og bagefter er der cirkusskole. Søndag er der også udstilling af veteran- og særegne køretøjer.

Lørdag afvikles Jyllands største udendørs turnering i five-a-side, og søndag er der børnefodbold.

De samarbejdende klubber på Djursland holder et af deres stævner, hvor der forventes 100-200 spillere på pladsen. Endelig er der om eftermiddagen den traditionelle Gjerrild Open.

Også i år har man camp for gæster, som ønsker at bo på pladsen, og der er to p-pladser i kort afstand fra pladsen, hvor parkering er gratis.

Se mere på www.gjerrildfestival.dk.

jesl

Publiceret 25 June 2019 15:00