Jonas Jacobsen fra Syndikatet her sammen med Søren Bach, der er bestyrelsesformand i Randers Bryghus.

Jonas Jacobsen fra Syndikatet her sammen med Søren Bach, der er bestyrelsesformand i Randers Bryghus.

Randers Bryghus og Syndikatet øger samarbejde

Indehaveren af Auning-bryggeriet Syndikatet tiltræder som ansvarlig for produktionen på Randers Bryghus

auning Randers Bryghus styrker samarbejdet med en af sine største kunder, Syndikatet. fra Auning.

Med virkning fra 12. juni er Jonas Jacobsen tiltrådt som daglig leder med hovedansvar for produktionen på Randers Bryghus.

Syndikatet, som er et såkaldt fantombryggeri, der lejer sig ind på andre bryggeriers anlæg, har vundet flere priser for sine specialøl, og salget er steget stødt og roligt med en vækstrate på 30 til 50 % om året.

"Nu er tiden inde til at styrke samarbejdet med den producentvirksomhed, som fremstiller mit øl," forklarer Syndikatets indehaver Jonas Jacobsen og tilføjer, at han glæder sig til udfordringerne og fornøjelserne ved at brygge endnu mere kvalitetsøl på Randers Bryghus.

Godt hjemmemarked

Det går godt for Syndikatet på hjemmemarkedet, og der er så småt taget hul på et par eksportmarkeder. For at kunne fortsætte en strategi med kompromisløshed og endnu mere innovation fremover, har Jonas Jacobsen valgt at knytte de to virksomheder tættere sammen i et forhold, hvor han fremover får ansvaret for produktionen af både Syndikatets øl og alt det andet øl, der strømmer ud fra bryghuset på Langelandsvej, skriver de to bryghuse i en fælles pressemeddelelse. Også hos Randers Bryghus har udviklingen været god med positivt resultat på bundlinjen de seneste tre år i træk. Man har fastlagt en klar strategi og opnået god vækst i salget af egne produkter. Det er et fokuspunkt, der nu skal udvikles yderligere med Jonas’ kompetencer. Man har desuden opnået status og anerkendelse som en af de mest foretrukne underleverandører til andre mikrobryggerier.

"Vi ser frem til denne styrkelse af den fremtidige lokale udvikling og brygning af godt øl med en person, der siden han startede Syndikatet i 2012 har bidraget til den danske ølscene med flere prisvindende øl og høstet anerkendelse i både Danmark og udlandet," fortæller Randers Bryghus’ bestyrelsesformand Søren Bach.

Lokalt afsæt

Randers Bryghus blev stiftet i 2009 som håndværksbryggeri med et lokalt afsæt, små batchstørrelser, hele processen i eget hus og en mission om at etablere sig som et anerkendt bryghus, både lokalt, nationalt og internationalt.

Syndikatet blev stiftet i 2012 med en mission om at brygge kvalitetsøl, der udfordrer de anerkendte stilarter på en måde, hvor både entusiaster og almindelige øl-elskere kan være med.

Publiceret 24 June 2019 09:50