Der er blandt andet lokalbrag i vente, når Nørager tager imod Vivild under årets sommerfest.

Der er blandt andet lokalbrag i vente, når Nørager tager imod Vivild under årets sommerfest.

Klar til sommerfest i Nørager

3.-7. juli er der fuld gang i Nørager til den traditionelle sommerfest

Sommerfestudvalget i Nørager er godt i gang med at tilrettelægge den årlige Sommerfest på Nørager Stadion, der som vanligt løber af stablen i uge 27; 3.-7. juli.

Onsdag aften tages der hul på sommerfestugen med den traditionsrige familiegudstjeneste. Herefter skal byens børn dyste mod hinanden i en lang række sjove konkurrencer, hvor koncentration og samarbejde er nøglen til sejr. Efter dysten kan både børn og voksne hygge sig med at lave snobrød. Den første dag i festugen slutter af med en fodboldkamp, hvor U/14 fodbolddrengene udfordrer deres forældre.

Torsdagen starter med en omgang Battle, hvor familier og gader i Nørager kan dyste mod hinanden. Herefter er der fodbold på programmet. Nøragers Serie 5 tager imod lokalrivalerne fra Allingåbro. Aftenen sluttes af i teltet, hvor der først er er SuperSkrab, derefter Musikbanko og til sidst live-musik med Peter Vildmand. Det hele er gratis.

Aktiv weekend

Fredag er den aften i sommerfestugen, som mange i hele lokalområdet glæder sig til. Her dyster hold fra nær og fjern i volleyball og tovtrækning, og en stor del af egnens firmaer bruger denne aften til at pleje det sociale samvær. Der vil som de sidste år være mulighed for, at holdene kan varme op med lidt smørrebrød, inden kampene fløjtes i gang. Tilmelding kan ske ved Anne Fuglsang på tlf: 24652670. Herefter er der fest i teltet, hvor Diskotek Spotlight vil sørge for at sætte gang i festen.

Lørdagen åbnes traditionens tro med five-a-side fodboldturneringen L-TEK Cup. Kl. 13.00 er der Hesteprut. Til dette kan der købes lodder hele ugen. Kort efter hesteprut er der ponyridning for børn. Børnene har også mulighed for at blive malet i ansigtet. Kort efter straffesparkskonkurrencer for både børn og voksne er der finale i L-TEK Cup. Lørdagen afsluttes med et borgerbal i teltet, hvor der er garanti for god mad, fantastisk stemning og dans til den store guldmedalje. Til borgerballet serveres der lækkert kød med en masse tilbehør fra MadXpressen Musikken står Showdown for.

Lokalbrag i vente

Sommerfestens sidste dag starter op med et festligt optog gennem byen. I spidsen er Hadsund Skole-Orkester med følge af NBK’s sportsungdom og forhåbentlig en masse pyntede vogne. Sommerfestudvalget opfordrer alle, der har lyst til at stille med en vogn eller lignende til optoget. Inden der er koncert med Hadsund Skole-Orkester, er der Square dance, hvor Djurs Square Dance Club vil vise eksempler på den amerikanske folkedans.

Kl. 14.00 underholder tryllekunstner Tonny Trifolikom, så der er garanti for et smil på læberne hos både børn og voksne. Herefter blæses det store bankospil SuperChancen i gang , og som altid, kan man vinde et væld af flotte præmier. Der er gevinster for min 30.000 kr.

Sommerfesten sluttes af med en fodboldkamp, hvor Nøragers førstehold tager imod lokalrivalerne fra Vivild IF.

Der er som sædvanligt hele ugen masser af aktiviteter for de yngste, blandt andet i børnehjørnet, hvor der er hoppeborg, sandkasse og fiskedam.

Publiceret 22 June 2019 11:30