Peter Vildmand åbner ballet på lørdag på Torvet i Grenaa.

Peter Vildmand åbner ballet på lørdag på Torvet i Grenaa. Pressebillede

Musik og motorer på Torvet

GAMF har taget initiativ til en festlig lørdag i Grenaa

Af
Søren Andersen

GRENAA GAMF - det står for Grenaa Aktivitets og Musik Forening er arrangør af en lørdag med masser af musik og motorer på Torvet i Grenaa. Det sker lørdag 22. juni fra klokken 12-23.

Torvet vil være fyldt med de sejeste køretøjer - drønhurtige specielle biler, store traktorer, fede motorcykler, seje knallerter og en masse andet bliver udstillet. Der tales om et stort motorcykeloptog fra havnen til byen.

Der er også sørget for sjov og aktiviteter til børnene - og en hoppeborg vil være opstillet.

På Torvet bliver der hele dagen serveret kolde fadøl og slushice, og derudover er der også mulighed for at købe lidt lækkert at spise fra Den Stolte Slagter og fra FriskFisken.

Peter Vildmand sørger for de første toner fra scenen fra klokken 11 - og mon ikke det bliver til et genhør med mange af de sange, som Kim Larsen gennem årene har leveret til danskerne. Hele hans voksne liv har han været musiker. Inden han slog sig på Larsen og Gasolin', var han guitarist i danseorkestret Zena, der turnerede landet tyndt med numre i dansktopgenren. Og så er han manden bag målsangen, der drøner ud af højttalerne på stadion, når Randers FC scorer.

Senere tager Jens Falck over med sin guitar og violin fra klokken 16.30. Hans musikalske fortid lyder på Djursland Spillemænd, Allan Olsens Band Norlan, men også Hawks & Friends og Jens Falck Band - og han leverer faktisk violinspillet til De Nattergales julehit »The Støvledance«, og aftenen rundes musikalsk af med orkestret Hit Beat - der tæller medlemmer fra det tidligere Cover Ups.

Publiceret 17 June 2019 00:00