Partnerne i HR Company er Line Østergaard Tranholm, Lars Schou og Jørgen Steffensen.

Partnerne i HR Company er Line Østergaard Tranholm, Lars Schou og Jørgen Steffensen. Pressebillede

HR Company er etableret i Grenaa

Nyt firma tilbyder partnerskab om HR-løsninger

Af
Søren Andersen

GRENAA Med fokus på at hjælpe og understøtte små og mellemstore virksomheder, har advokatfirmaet Lindhardt Steffensen, i samarbejde med HR Business Partner Lars Schou og HR Business Partner Line Østergaard Tranholm, etableret HR Company. Det er sket i lokaler i samme bygning som advokatfirmaet med adresse på østerbrogade 45 i Grenaa.

HR Company løser virksomhedens udfordringer lige fra rekrutteringen over udvikling, uddannelse og til eventuel fratrædelse af en medarbejder.

"Gennem længere tid har vi oplevet en øget efterspørgsel på HR-løsninger. Generelt er der behov for at tilbyde en såkaldt full-service HR-funktion, for de virksomheder der ikke har en intern HR-afdeling. Vi er derfor meget tilfredse med, at vi med dette samarbejde, kan imødekomme både nuværende og fremtidige kunder i deres behov," siger partner Jørgen Steffensen fra Lindhardt Steffensen Advokatfirma.

HR Company hjælper alle virksomheder på tværs af brancher, og i hele landet, med udgangspunkt fra Lindhardt Steffensen kontorerne i Grenaa og Aarhus.

HR Company kan bistå en virksomhed i enkeltstående opgaver eller agere som en virksomheds eksterne HR-afdeling, og assistere alt efter behov.

Allerede travlhed

På trods af at HR Company først gik i luften januar 2019, er der allerede travlhed i firmaet. Den nye ferielov er netop trådt i kraft, og her hjælper HR Company med at dechifrere betydningen for den enkelte virksomhed og medarbejder.

"En så markant ændring i ferieloven, kræver at virksomhederne får tilrettet ansættelseskontrakter samt personalehåndboger. HR Company tilbyder virksomheder en gennemgang af deres ansættelseskontrakter, og er det nødvendigt med ændringer eller nye, så klarer vi det for dem," siger Lars Schou.

HR Company trækker på årelang juridisk erfaring indenfor området og ved derfor også hvor vigtigt det er at have helt styr på kontrakter.

"Det er vigtigt for os at kunne understøtte virksomheders fulde behov i relation til personale. Vi ved, at medarbejdere er virksomheders vigtigste aktiv og derfor har vi fokus på relevant rekruttering, samt optimering af samarbejdsrelationer. Det kan være rigtig dyrt for en virksomhed med en fejlansættelse og det kan aflæses konkret på bundlinjen. Mistrivsel er hverken godt for medarbejdere eller for virksomheden, og her tilbyder HR Company udviklingsforløb skræddersyet til aktuelt behov," siger Line Østergaard Tranholm.

Publiceret 09 June 2019 00:00