Vinderen Mikael Berg Larsen, der i finalen spiste hele 27 hotdogs på 15 minutter.

Vinderen Mikael Berg Larsen, der i finalen spiste hele 27 hotdogs på 15 minutter. Pressebillede

Grenaa-vinder var syv hotdogs fra guldet

Vinderen snuppede 27 hotdogs på et kvarter

Af
Søren Andersen

GRENAA Den lokale vinder af kvalifikationsrunden i hotdog-spisning, Peter Tranberg, troede på sig selv og et godt resultat, da han deltog i DM-finalen i Aalborg - men han var hele syv hotdogs fra guldet.

Det var Mikael Berg Larsen - også gendt som Galhalsen fra Vejle, der med 27 spiste hotdogs endte som Danmark nye hotdogkonge og lod sig hylde i guld, glitter, hotdogs og rejsegavekortet på 20.000 kr.

Det var nok for Mikael Berg Larsen, da den historisk tætte finale blev holdt på Gammeltorv i Aalborg. Det var en dramatisk tæt sejr, for både andenpladsen og tredjepladsen, der gik til henholdsvis Robert Olsen fra Errindlev og Daniel Larsen fra Vipperød, havde alle spist samme menu – 27 hotdogs på ligeledes blot 15 minutter. Derfor blev det afgørende hvem af finalisterne, der først spiste 10 hotdogs. Og det blev altså den topseedede Mikael Berg Larsen, der løb med trofæet, æren og den store rejsepræmie.

Det var Mikael Berg Larsens tredje forsøg i den noble hotdogspisningskunst, og tredje gang var altså lykkens gang for den sultne vejlenser.

"Det er helt fantastisk at stå her som vinder. Det er helt overvældende, og jeg kan stadig ikke helt fatte det. Jeg ramte ikke helt topformen i dag, og der kom da også sved på panden, da jeg jo løbende kunne følge med i stillingen, og der var hård konkurrence lige til allersidste pølse. Jeg er bare glad for, at det var mig, der var hurtigst," sagde han efter finalen var afgjort.

Publiceret 04 June 2019 15:54