Philip M. Wittusen har åbnet Virtual Alley som en netcafé i Lillegade i Grenaa - og havde forleden besøg af Venstre-politikerne Britt Bager og Inger Støjberg.

Philip M. Wittusen har åbnet Virtual Alley som en netcafé i Lillegade i Grenaa - og havde forleden besøg af Venstre-politikerne Britt Bager og Inger Støjberg. Pressebillede

B4geR og StøjB3rg spillede uafgjort i Grenaa

Venstre-profiler spillede Counter Strike i nyåbnet netcafé i Grenaa

Af
Søren Andersen

GRENAA Der var lagt op til den helt store dyst torsdag aften, hvor to Venstre-profiler, udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg og politisk ordfører Britt Bager, besøgte den nyåbnede netcafé Virtual Alley i Grenaa. Her skulle de to toppolitikere spille Counter Strike mod hinanden under gamernavnene B4geR og StøjB3rg.

Kampen bølgede frem og tilbage, men endte uafgjort 15-15. Dermed kunne alle forlade den nyopstartede netcafé med oprejst pande.

"Det var mega sjovt, og jeg kan godt forstå, at de unge bliver bidt af e-sport. Det eneste jeg er bitter over, er, at Inger skød mig fire gange," siger Britt Bager.

Efter kampen blev der uddelt valgmerchandise, hvor Britt Bager uddelte tyggegummi og chokolade mens Inger Støjberg havde IPhone covers med som er designet af Jim Lyngvild. Til sidst blev der taget et holdfoto ude foran Virtual Alley, som er åbnet af Philip M. Wittusen.

"Jeg synes, det er fantastisk, at der åbner sådan et sted i Grenaa, hvor folk kan mødes og have det sjovt. Vi som politikere skal bakke op om iværksætteriet og hylde at steder som Virtual Alley popper op. Det skaber liv i byen," siger Britt Bager.

Publiceret 01 June 2019 14:05