Charlotte Kjærsgaard Kjær har åbnet dørene i Lillegade i Grenaa i sin nye butik Kjær og Co.

Charlotte Kjærsgaard Kjær har åbnet dørene i Lillegade i Grenaa i sin nye butik Kjær og Co. Pressebillede

Kjær og Co har taget over efter Solo

Charlotte Kjær har lukket dørene op i Lillegade igen

Af
Søren Andersen

GRENAA Solo-butikken i Lillegade i Grenaa var ikke blandt de få, der blev reddet, da koncernen bag gik konkurs. Men det var ikke længe, der var lukkede døre, for nu har Charlotte Kjærsgaard Kjær åbnet sin nye butik Kjær og Co i de samme lokaler.

"Jeg har det meste af mit liv arbejdet i detailbranchen. både som butiksassistent, butikschef og som kørende sælger og underviser i Danmark og Norge. Så da Solo gik konkurs var det med en knude i maven hos mig. Jeg er ikke fra Grenaa, men føler, at jeg på den korte tid i Solo, har fået skabt gode relationer til mine kunder, og jeg er blevet taget rigtig godt imod," siger Charlotte Kjærsgaard Kjær.

"Da jeg en måned senere blev kontaktet, om jeg var med på at drive den nye butik, tage ejerskab og indrette den som jeg ønsker, var det en kæmpegave for mig. Det er det her, jeg brænder for. Så jeg var ikke længe om at sige ja," siger hun.

Hun mener, at der er rigtig mange fine butikker i Grenaa, og alle gør det rigtig godt.

"Det er kun spændende for en by med forskellige type butikker. Det trækker mennesker til byen, og det glæder jeg mig til at bidrage med," siger Charlotte.

Konceptet i Kjær og Co ar at opkøbe konkurssalg i hele Europa, hvorfor man har mulighed for at sælge varerne i butikken til under halv pris.

"Det bliver derfor en spændende og dynamisk butik, hvor vi ikke kommer til at køre med et fast sortiment, da vi aldrig ved hvilke varer, der kommer ind og vi vil modtage nye varer flere gange om ugen. Vi kommer fortsat til at have tøj fra størrelse 34-56 og en fast del af sortimentet vil desuden være et udvalg af lækre skindtasker, skindjakker og pelse. Som et ekstra krydderi kommer vi til at forhandle lidt brugskunst, interiør og accessories, så der bliver noget for enhver smag," siger Charlotte, som fra Solo har taget Elsebeth Pedersen med i den nye butik.

Publiceret 23 May 2019 15:36