Jens Nordby glæder sig til at vise en gennemrenoveret Jysk-butik op i Grenaa fredag 24. maj.

Jens Nordby glæder sig til at vise en gennemrenoveret Jysk-butik op i Grenaa fredag 24. maj. Foto: Søren Andersen

Jysk i Grenaa får den store tur

Butikken skal fremstå mere skandinavisk og eksklusivt

Af
Søren Andersen

GRENAA Håndværkerne og Jysk-koncernens egne eksperter på området er rykket ind i Jysk-butikken på Rugvænget i Grenaa. Butikken skal have den store tur i form af en gennemgribende renovering - og resultatet kan ses fredag 24. maj.

"Vi får en indretning efter et nyt koncept, som allerede er indført i 30 Jysk-butikker i Danmark. Oprindeligt hed butikkerne jo Jysk Sengetøjslager, og det signalerede dengang noget andet, end det man vil med Jysk i dag. Butikkerne skal fremstå mere skandinaviske og eksklusive i dag," siger Jens Nordby, der har titel af store manager i Grenaa - på dansk hedder det vel butikschef.

Jysk-koncernen giver cirka 30 butikker om året den helt store ture.

"Vi benytter os både af fremmede og egne håndværkere - og os i butikken hjælper også til. Det kan godt være en udfordring, når butikken samtidig skal være åben," siger Jens Nordby.

Fire ugers puslespil

Han betegner det som et fire ugers puslespil at løse opgaven, der indebærer nye gulve og inventar, ligesom der kommer nye farver i butikken. Vigtigst er det, at butikken får et skandinavisk udtryk med mere brug af træ og et råt look.

Man er dog nødt til at lukke butikken fra 21.- 23. maj, så man er klar til at åbne dørene igen i den nyindrettede butik fredag 24. maj, hvor der holdes åben fra 9-21 og serveres kaffe og kage i dagens anledning.

"Varerne vil være de samme som før, men de vil blive præsenteret helt anderledes. Nogle af dem får dog nye skandinaviske navne. Vi skal udnytte væggene i butikken meget mere - og også de 1200 kvadratmeter i butikken," siger Jens Nordby, der står i spidsen for syv fastansatte og fire deltidsansatte i en butik, der har ganske få lukkedage om året.

Publiceret 14 May 2019 11:30