Fra venstre mod højre: Laurits Didriksen, Villads Ibsen, Mathias Nielsen, Noah Langenkamp, Leo Vedersø, Bastian Sørensen og Emil Pedersen.

Fra venstre mod højre: Laurits Didriksen, Villads Ibsen, Mathias Nielsen, Noah Langenkamp, Leo Vedersø, Bastian Sørensen og Emil Pedersen. Pressebillede

Bordtennismestrene i Grenaa er fundet

BTK Grenaa har afviklet de årlige klubmesterskaber

Af
Søren Andersen

GRENAA Grenaa Idrætscenters opvisningshal blev indtaget af spændte og forventningsfulde bordtennisspillere i alle aldre og masser af velspillede kampe blev afviklet, da den lokale bordtennisklub BTK Grenaa afviklede klubmesterskab. Formålet var at finde årets klubmestre og i år havde man som noget nyt valgt at inddele rækkerne/deltagerne efter spillestyrke og ikke efter alder, som man tidligere har gjort.

Det bevirkede at man i år spillede i tre åbne rækker, - Åben 1 for klubbens stærkeste spillere - her deltog to talentfulde juniorer og to seniorer - og Åben 2, hvor resten af seniorafdelingen deltog sammen med fire ekstremt dygtige drenge i alderen 10-12 år. Resten af ungdomsafdelingen spillede i Åben 3.

Traditionen tro blev der også spillet i to forældrerækker, - en for mødre og en for fædre til de deltagende ungdomsspillere.

Facit af dagens anstrengelser blev at Leo Vedersø vandt Åben 1 foran Noah Langenkamp og Nichlas Bruun.

Meget tæt finale

I Åben 2 ryddede drengepuslingene podiet med Mathias Nielsen som vinder foran Villads Ibsen og Laurits Didriksen. Finalen mellem to af Jyllands absolut stærkeste puslingespillere blev vundet med 14-12 i femte og afgørende sæt, så det var tæt.

I Åben 3 blev resultatet at Bastian Sørensen vandt foran Emil Pedersen og Mathias Rasmussen.

Mødrerækken blev vundet af Sanne foran Henriette, - medens fædrenes rækkefølge blev Toni etter og Mikkel toer.

I alt deltog 45-50 bordtennisspillere i årets mesterskaber.

BTK Grenå gør opmærksom på at der, for at styrke ungdomsafdelingen yderligere, afvikles en bordtennisskole i sommerferien i uge 28. Den henvender sig både til børn, der allerede dyrker bordtennis, men også til andre, der kunne have lyst til at prøve kræfter med et fantastiske spil. Og bordtennis er altså også for piger.

I øjeblikket arbejdes der på at få flere medlemmer i seniorafdelingen, - både gamle koryfæer og nye interesserede er særdeles velkomne i BTK Grenaa. Træningstiderne fremgår af klubbens hjemmeside.

Publiceret 16 April 2019 12:55