Den trofaste stab af skuespillere øver flittigt på historien om Robin Hood før forestillingerne 25. og 27. marts.

Den trofaste stab af skuespillere øver flittigt på historien om Robin Hood før forestillingerne 25. og 27. marts.

Kamp og kærlighed i Ørsted Amatør Teater

Opfører den populære historie om Robin Hood 25. og 27. marts

scene Ørsted Amatør Teater har givet sig i kast med den populære historie om Robin Hood, og igen er det den trofaste skare af skuespillere, som ses på scenen suppleret med et nyt ansigt - Disa som går i 6. klasse på Rougsøskolen.

Forestillingen vises 25. og 27. marts, og stykket indeholder forrygende fægtekampe og ømme kærlighedsscener samt lidt alvor og masser af humor, lover Ørsted Amatør Teater i en pressemeddelelse.

Rollen som Robin Hood spilles af Ole Bojer, hans to venner Lille John og Alan a Dale spilles af henholdsvis Jørgen Laursen og Tanja Bojer. I rollen som den smukke lady Marion ses Lene Nielsen, og prins John spilles af Annette Rasmussen.

Man møder også Robin Hoods rival, Guy of Gisborne spillet af Lone Hegnet, prins Johns højre hånd, sheriffen, spilles af Sofie Jødal. Den drukfældige munk, broder Tuck, spilles af Jan Larsen, og de to til tider forvirrede vagter spilles af Margrethe Boje og det før nævnte nye skud på stammen, Disa.

I rollerne som Kong Richard og budbringeren møder man Poul Erik Thomsen. Der er flere, der har to roller, bla Tanja Bojer som også spiller en mor, og så er alle statister i markedsscenerne.

jesl

Publiceret 23 March 2019 08:00