Masser af piger spiller fodbold i Grenaa Idrætscenter lørdag. Arkivfoto

Masser af piger spiller fodbold i Grenaa Idrætscenter lørdag. Arkivfoto

Fodbold kun for piger

GRENAA Det er i år 20. gang, at vi afholder Skoleturnering for piger. Stævnet arrangeres af Grenaa IF og er for alle piger i 0.- 9. klasse fra skolerne i Grenaa og omegn. Dette vil sige Vestre Skole, Kattegatskolen, Norddjurs Friskole, Mølleskolen, Gjerrild-Bønnerup Friskole, Ørum Skole, Glesborg Skole, Kolind Skole, Marienhoffskolen og Ryomgaard Realskole.

Stævnet finder sted lørdag d. 16. marts 2019 kl. 09.00 i Grenaa Idrætscenter, hvor vi forventer, at begge haller vil være fyldt med glade fodboldpiger fra morgen til aften.

Stævnet afholdes med henblik på at udbrede kendskabet til pigefodbold. Vi ønsker ved dette stævne, at give dem en dejlig og sjov dag, hvor de piger, der ikke i forvejen spiller fodbold får snust til, hvad det vil sige at spille fodbold. Vi håber derved at kunne skabe en større interesse for pigefodbold blandt de tilmeldte piger, så de får lyst til at spille pigefodbold i deres lokale klub og derved understøtte muligheden for spille pigefodbold her på Djursland.

Familie og klassekammerater er igen i år meget velkomne til at møde op og heppe på pigerne og bidrage til den gode stemning under kampene.

Invitationerne er sendt ud til alle skolerne i uge 3. Vi håber, at piger fra samtlige skoler endnu engang har taget positivt imod invitationen og møder talstærkt frem, så vi kan få endnu et fantastisk stævne.

Omkostningerne til præmier er sponsoreret af lokale virksomheder, hvilket vi er meget taknemmelige for, og det er meget positivt for pigefodbolden i lokalområdet. Planlægning og afholdelse af stævnet sker gennem de deltagende klubbers stab og frivillige hjælpere.

Vi glæder os til at se jer.

Publiceret 16 March 2019 06:30