Heller ikke i 2019 er det lykkedes at samle frivillige nok til at gennemføre Stafet For Livet i Grenaa.

Heller ikke i 2019 er det lykkedes at samle frivillige nok til at gennemføre Stafet For Livet i Grenaa. Pressebillede

Ingen Stafet For Livet i Grenaa

For få frivillige har meldt sig

Af
Søren Andersen

GRENAA Endnu engang er Stafet For Livet Grenaa blevet aflyst. Man har tidligere prøvet at få arrangementet skubbet i gang, og nu er endnu et forsøg blevet gjort, men uden held.

Stafet For Livet Grenaa skulle have været holdt i dagene 24. – 25. august 2019, bliver aflyst. Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Norddjurs har været en af drivkræfterne i at samle en flok på 10 -12 frivillige, der skulle stå i spidsen for planlægningen.

"Der er desværre ikke nok, der har meldt sig til at være med i planlægningen og forberedelserne af stafetten, og vi blev enige om at aflyse stafetten i 2019," fortæller Finn Nørskov Mikkelsen fra Lokalforeningen.

"Vi har gennem hele processen med at bygge stafetten op mærket en stor nysgerrighed og opbakning til at deltage i det døgn, hvor Grenaa ville stå sammen mod kræft. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke har kunnet finde de ildsjæle, der skal til for at løfte selve planlægningen og forberedelserne," siger Finn Mikkelsen.

"Skulle der dukke en flok frivillige op, der melder at de gerne vil stå i spidsen for at arrangere Stafet For Livet i Grenaa på et senere tidspunkt, er vi klar til at forsøge igen," siger Irene Damkjær, projektkonsulent i Kræftens Bekæmpelse.

Publiceret 08 February 2019 11:25