2019 blev skudt godt i gang ved det traditionelle X-Mas Cup, der blev afviklet for 31. gang.

2019 blev skudt godt i gang ved det traditionelle X-Mas Cup, der blev afviklet for 31. gang.

Året blev skudt i gang med endnu et X-Mas Cup

Lørdag d. 5. jan 2019 blev den årligt tilbagevendende X-MAS Cup afviklet i Assentofthallerne for 31. gang. X-MAS Cup’en er et håndboldstævne for de lidt ældre håndboldspillere, og X-Mas Cup’en arrangeres af Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening.

Interessen for X-MAS Cup’en har også i år været stor. Ud over hold fra Randersegnen og Djursland deltog også hold fra Himmerland, ligesom vi efter nogle års pause igen har kunnet byde velkommen til det tyske hold Preetzer TSV.

Der var i alt tilmeldt 30 hold, hvilket gjorde, at der skulle spilles i alt 37 kampe, og der blev således spillet fra kl. 09,00 til kl. 18,00 i 2 haller inden stævnets vindere kunne findes.

Det er kendetegnet for mange af de deltagende hold, at det er hold, der er samlet specielt til dette stævne, -enten på tværs af klubber, arbejdspladser eller i andre sammenhænge. Det er i god overensstemmelse med arrangørernes tanker omkring stævnet, -nemlig at der ud over det håndboldmæssige, også skal være stor vægt på det sociale. Der skal være mulighed for at få en hyggelig og aktiv dag sammen med gamle kammerater.

At det sociale element også er blevet et meget væsentlig indhold i stævnet afspejles også af, at der er meget stor tilslutning til den afsluttende aftensfest. Af de ca. 300 deltagende håndboldspillere deltog ca. 270 i aftenfesten, som således også er en væsentlig del af hele arrangementet.

Vindere ved X-Mas Cup nr. 31

Old Girls A: Team Nyt Syn

Old Girls B: Spentrup-basserne

Grand Old Girls Nr. Djurs

Old Boys: Randers KFUM

Grand Old Boys Preetzer TSV

Super Grand Old Boys: Sortebakken

Publiceret 09 January 2019 09:14