Steen Andersen og hustruen Bente flankerer her personalet i ØnskeBørn og Seeds, Lene Pedersen, Keth Hansen og Dorthe Mogensbæk. I butikken vil man også møde sønnen Simon, der står i spidsen for butikkerne i Grenaa og Aarhus.

Steen Andersen og hustruen Bente flankerer her personalet i ØnskeBørn og Seeds, Lene Pedersen, Keth Hansen og Dorthe Mogensbæk. I butikken vil man også møde sønnen Simon, der står i spidsen for butikkerne i Grenaa og Aarhus. Pressebillede

Børnetøjet rykker ud af midtbyen

Seeds flytter til februar ind hos ØnskeBørn i Rugvænget - og refunderer letbanebilletten for kunderne

Af
Søren Andersen

GRENAA Når man har drevet specialbutikker i flere generationer i midtbyen i Grenaa, gør det ondt at sige farvel til centrum. Og Steen Andersen lægger da heller ikke skjul på, at han er ked af udviklingen, når han til februar rykker børnetøjsforretningens Seeds væk fra Nørregade og i stedet indretter den som en butik i butikken i ØnskeBørn på Rugvænget.

"I over 30 år har vi solgt børnetøj i Grenaa - først under navnet BSA Børnetøj og siden i Seeds. Men udviklingen viser, at vi er nødt til det. De kommende årgange er små. Vi ser færre skoleelever og lukkede skoler og mere og mere købes over nettet," siger Steen Andersen.

Han har med beklagelse måttet se faldende omsætning og stigende omkostninger, så de sidste fire år har underskuddet været støt stigende.

Specialbutik med børnetøj

Han og sønnen Simon indretter i den 800 kvadratmeter store ØnskeBørn på Rugvænget en specialbutik med børnetøj, der retter sig til aldersgruppen 8-16 år. I forvejen sælger man i butikken tøj til børn fra 0-12, så man vil være godt dækket ind.

Man vil se en ØnskeBørn og en Seeds med endnu større udvalg og nye mærker - og med samme gode service samt dygtige og erfarne medarbejdere til at rådgive kunderne. Man har de seneste år udvidet udvalget inden for legetøj og med lukningen af BR Legetøj i Grenaa, vil man satse endnu mere på denne varegruppe fremover.

"Med flytningen får vi alt samlet under samme tag og vi giver hele butikken en update," siger Steen Andersen.

Et stykke fra byen

Han erkender, at der er et stykke vej fra Grenaa centrum til Rugvænget.

"Til gengæld kan man altid parkere lige uden for døren og der er altid varm chokolade og kaffe på kanden. Og som noget nyt vil vi tilbyde at refundere letbanebilletten, når de nye tog forhåbentlig snart begynder at køre og bruger stoppestedet lige ved butikken på Rugvænget," siger Steen Andersen.

Selv om der lukkes ned i Nørregade, vil man kunne benytte den samme, gode bytteservice som før. Det gælder både varer, der skal byttes og gavekort/tilgodesedler, der skal indløses. ØnskeBørn er medlem af ShopiCity, så gavekort herfra kan også benyttes.

Publiceret 08 January 2019 00:00