Vinderne af fotokonkurrencen var samlet til fernisering.

Vinderne af fotokonkurrencen var samlet til fernisering. Pressebillede

Lokale motiver i Sparekassen Djursland

Væggene er pyntet op i pengeinstituttet

Af
Søren Andersen

GRENAA Efter en konkurrence på Facebook, hvor alle interesserede kunne indsende deres bedste lokale billeder fra Grenaa og omegn, har Sparekassen Djurslands Grenaaafdeling nu fået pyntet deres vægge.

Sparekassens Grenaaafdeling holdt fernisering, hvor de mange flotte billeder kunne ses, og vinderbilledet blev afsløret. Der var mødt rigtigt mange lokale borgere op til ferniseringen, og de nød de mange billeder. Billederne byder blandt andet på ”Isvinter på Grenaa Havn”, ”Solnedgang over Baunehøj”, ”Fyrtårne” og mange andre motiver og vejrfænomener.

Vinderbilledet er taget på Karlby Klint på en af de mange flotte sommerdage i 2018. Billedet er taget af Ida Andersen Leth, som selv blev beriget med en forstørrelse af billedet til eget hjem. Her udover blev der uddelt syv gavekort til fotobøger.

"Vi er rigtigt glad for de mange billeder, vi har modtaget. Det har været utroligt svært at udvælge, dem vi skulle bruge i afdelingen. Vi syntes dog, at vi har fundet et bredt udvalg af motiver, og både vi og kunderne glæder os over dem hver dag," siger Marianne Aabenhuus fra Sparekassen Djursland.

Marianne gør samtidig opmærksom på, at alle altid er meget velkommen til at komme ind i afdelingen og se de smukke billeder. Der er altid kaffe på kanden.

Publiceret 04 January 2019 12:37