Sangerinden Nanna Bech indledte kommunalbestyrelsesmødet med en minikoncert med tre sange.

Sangerinden Nanna Bech indledte kommunalbestyrelsesmødet med en minikoncert med tre sange. Foto: Søren Andersen

Musikken poppede op på rådhuset

Sangerinden Nanna Bech åbnede kommunalbestyrelsesmødet i Norddjurs med tre sange

Af
Søren Andersen

GRENAA Dagens første afstemning i rådssalen på Grenaa Rådhus handlede ikke om politisk uenighed i kommunalbestyrelsen i Norddjurs, der var samlet til møde tirsdag. I stedet var det sangerinden Nanna Bech, der stemte sin guitar, for hun åbnede kommunalbestyrelsesmødet med at præsentere tre sange fra hendes repertoire.

Det skete som præmiere på et nyt tiltag, som Kulturhuset Pavillonen har sat i søen med tilskud fra Statens Kunstfund, der har givet penge til et projekt, hvor musikken kan poppe op seks forskellige steder i Norddjurs.

Kulturhusleder Jesper Jul introducerede forløbet, som over 14 dage vil byde på musik så forskellige steder som i en tøjbutik i Auning, i Glesborg og på et advokatkontor i Grenaa.

"Ideen er, at vi præsenterer ny musik på nye steder. Programmet er endnu ikke helt på plads," sagde Jesper Jul.

Nanna Bech er oprindeligt fra Silkeborg, men har haft sit musikalske virke i Aarhus igennem de sidste mange år. Hun skriver selv sin musik, og en stor del af hendes tekster er dystre og skæve.

Hun blev færdig på Det Jyske Musikkonservatorium sidste år og er indtil nu bedst kendt som sanger i Between Music og fra bandets undervandskoncert ’AquaSonic’, som kunne opleves i Kattegatcentret i Grenaa sidste år.

Publiceret 11 December 2018 17:22