Andreas Strømholt Bach er ny uddeler i SuperBrugsen i Glesborg.

Andreas Strømholt Bach er ny uddeler i SuperBrugsen i Glesborg.

Brugsen i Glesborg har fået ny uddeler

Bestyrelsen for Superbrugsen Glesborg har valgt ny uddeler for butikken.

Efter ansøgningsfristens udløb d. 15. november 2018 var der indkommet 13 ansøgere til stillingen. Deriblandt var konstitueret souschef Andreas Strømholt Bach, som bestyrelsen på sit møde i sidste valgte som ny uddeler for Superbrugsen i Glesborg.

"Andreas Strømholt Bach var den kandidat, som efter bestyrelsens mening har de bedste kvalifikationer og bedst matcher de krav og forventninger, som bestyrelsen har til den nye uddeler. Andreas vil blive en meget synlig leder for personale og kunder, og vi mener, at Andreas med sin energi og sit gåpåmod vil være den rette mand til at udvikle teamsamarbejdet blandt medarbejderne og til at videreudvikle Superbrugsen og dermed skabe gode driftsmæssige resultater," skriver bestyrelsen for SuperBrugsen i Glesborg i en pressemeddelelse.

Andreas Strømholt Bach begyndte i sit nye job d. 1. december.

Bestyrelsen i SuperBrugsen Glesborg valgte i starten af oktober at opsige samarbejdet med den tidligere uddeler Heine Petersen, efter der var opstået tillidsbrud mellem bestyrelsen og uddeleren efter nogle overtrædelser af interne regler for indkøb.

Publiceret 04 December 2018 11:58