Jan Mygind akkompagnerer Christine Hjort Bjerre ved en koncert i Pavillonen på søndag 18. marts. Pressefoto

Jan Mygind akkompagnerer Christine Hjort Bjerre ved en koncert i Pavillonen på søndag 18. marts. Pressefoto

Koncert:

Italiensk opera tilsat et køligt pust nordisk

Sopran Christine Hjort Bjerre med Jan Mygind i Pavillonen søndag 18. marts

Søndagscafé i Pavillonen i Grenaa søndag 18. marts kl. 14.30 byder på en eftermiddag i den italienske operas tegn tilsat et køligt pust af nordiske romancer.

Sopran Christine Hjort Bjerre og musikhistoriker, organist og akkompagnatør Jan Mygind vil tage tilhørerne med på en musikalsk rejse fra det sagtmodige nordiske tonesprog til den passionerede italienske opera.

Gennem sang, fortællinger og anekdoter spejles den skandinaviske musiktradition og sindelag i mødet med den italienske belcanto-tradition med musik af blandt andet Alvén, Peterson-Berger, Grieg, Bellini, Verdi og Puccini.

Christine Hjort Bjerre, lyrisk koloratursopran, har studeret sang på Nordjysk Musikkonservatorium. Hun optræder jævnligt med opera- og liedkoncerter i ind- og udland i samarbejde med sin mand Jan Mygind. I sommeren 2018 skal de to igen på koncertturné i Italien.

Jan Mygind har studeret musikteori og musikhistorie på Nordjysk Musikkonservatorium. I 2009 begyndte han at spille orgel og har siden været organist ved Aars Kirke.

Billetsalg ved indgangen. 150 kr., 125 kr. for medlemmer af Grenaa Kunst- og Musikforening.jesl

Publiceret 15 March 2018 14:00