Maskiner i alle størrelser er at finde på “hylden” hos Nordjysk Lift A/S, der har afdelinger i Grenaa og 10 andre steder i landet. Pressefoto

Maskiner i alle størrelser er at finde på “hylden” hos Nordjysk Lift A/S, der har afdelinger i Grenaa og 10 andre steder i landet. Pressefoto

Forårsmesse:

Værktøj og maskiner til alle opgaver

 

De har det hele - og lidt til. Og i alle størrelser. Stedet er Fabriksvej i Grenaa, hvor Nordjysk Lift A/S har sin Grenaa-afdeling, som er en blandt i alt 11, der er fordelt over hele landet.

På Forårsmessen i Grenaa 10. og 11. marts præsenterer de lidt af deres grej.

Det med størrelser skal tages helt bogstaveligt, da man hos Norddjurs Lift kan leje alt lige fra små håndværktøjer over trailer, stilladser, diverse entreprenørmaskiner til enhver tænkelig opgave til mega-lifte, små og mellemstore, læssemaskiner, belægningsværktøj, buldozere op til den 40 tons tunge gravemaskine.

 

Mere end 20.000 enheder

 

Alt i alt findes der mere end 20.000 enheder til udlejning til alle tænkelige opgaver, der udføres af både private og professionelle håndværkere.

Nordjysk Lift A/S har drevet virksomhed siden 1998 og i Grenaa i mere end en halv snes år efter man overtog en lokal ejet liftvirksomhed.

Kim og Lars Ole står for udlejningen, mens der er tre ansatte, der står for virksomhedens vinduespudser-afdeling, der kommer over alt på Djursland.

Mens Kim har haft sit arbejde på Fabriksvej i 29 år så har Lars Ole været med i mere end 30 år.

Nordjysk Lift A/S er som nævnt en landsdækkende virksomhed, der drives fra hovedsædet i Hjørring og med afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Randers, Thisted, Aarhus, Vejle, Odense, Hvidovre, Hillerød og altså Grenaa.

Kim Skjødt-Kurell er daglig leder af afdelingen i Grenaa.

Kim Skjødt-Kurell er daglig leder af afdelingen i Grenaa.

Dækker hele Djursland

 

Afdelingen i Grenaa dækker hele Djursland og kan trække på naboerne i Randers og virksomhedens øvrige afdelinger.

Det betyder typisk, at en kunde næsten i alle tilfælde vil kunne få det stykke udlejnings-grej han har behov for.

Den landsdækkende virksomhed har vogne, der hver dag kører rundt mellem de enkelte afdelinger, også om natten, så de ting der skal være klar til kunden i en bestemt afdeling er fremme om morgenen, så vidt det er muligt. Mange større festival-arrangementer og lignende på Djursland er også kunder hos Nordjysk Lift, der i den genre blandt andet kan tilbyde alle typer af containere, toiletvogne og vogne til stort set alle formål.

 

Publiceret 07 March 2018 16:00