Anja Eskerod åbner dørene til Secrets Bodycare i Storegade fredag 9. marts.

Anja Eskerod åbner dørene til Secrets Bodycare i Storegade fredag 9. marts.

Secrets Bodycare åbner

Anja Eskerod har altid været vild med beautybranchen - nu skal hun leve af den

Af
Af Søren Andersen

GRENAA: Butikslokalet har fået den helt store overhaling og er blevet noget pænere at se på - og sådan skal det også gerne gå for kunderne, når Anja Eskerod fredag 9. marts åbner Secrets Bodycare i Storegade i Grenaa.

Det handler nemlig også om forskønnelse i form af spraytan, der giver huden en mørkere lød, negle og hårforlængelse - og en tur i den infrarøde sauna.

Anja Eskerod kommer fra Horsens, men har valgt at åbne sin butik i Grenaa, som hun har lært at kende gennem kæresten Jacob.

“Konkurrencen på det her marked er hårdere i Horsens,” siger Anja, der glæder sig til at komme i gang.

“Jeg har altid været vild med beautybranchen og har taget en masse kurser for at lære detaljerne bedre at kende,” siger hun.

At Secrets indgår i forretningsnavnet forklarer hun sådan: “Ideen er, at mine kunder skal gå ind i en verden, som måske nok er lidt hemmelig, og efter endt behandling går hun - eller han, for mænd er også velkommen her - ud og føler sig som et helt nyt menneske.”

“Hvis en kvinde i Grenaa tidligere søgte efter de behandlinger, jeg tilbyder, skulle hun ind flere steder, men nu er det hele samlet ét sted,” siger Anja, der i begyndelsen vil være alene i forretningen, men hun satser på at kunne ansætte personale hen ad vejen.

At være selvstændig er ikke nyt for hende - for hun har i flere år haft sit eget firma inden for rengøringsbranchen i Horsens. Men nu kommer det til at handle om skønhed i Grenaa.

Publiceret 07 March 2018 15:00