Mogensgade spærres af i begge ender.

Mogensgade spærres af i begge ender.

Mogensgade lukkes af

Nu lukkes Mogensgade i Grenaa for gennemgående trafik

Af
Af Søren Andersen

GRENAA: Det er med at skynde sig, hvis man lige vil have den sidste køretur gennem Mogensgade i det indre Grenaa med. Vejen lukkes fra 1. februar permanent for gennemkørende trafik.
Allerede i sommeren 2017 stoppede busserne med at køre igennem gaden og nu er tiden kommet til den øvrige trafik.
Mogensgade lukkes i forbindelse med, at første etape af områdefornyelsesprojektet ”Den attraktive midtby” gennemføres. Formålet med lukningen er at binde pladsen foran Rådhuset sammen med Torvet, så der skabes et byrum med større fleksibilitet og plads til aktiviteter. Det store bed, der ligger rundt om figuren ”Ofrende”, er brudt ned og skulpturen flyttes som nævnt i forbindelse med at gaden lukkes. På den måde åbnes pladserne, og der skabes et sammenhængende byrum, hvor der blandt andet bliver plads til udeservering. Pladsen forventes indviet inden sommerferien 2018.
Mogensgade vil fremover fungere som parkeringsgade. Når pladsen er færdig, vil Norddjurs Kommune lægge gaden om, så der bliver plads til flere parkeringspladser. I perioden, hvor anlægsarbejdet udføres, vil en del af Mogensgade indgå i byggepladsen.

Publiceret 25 January 2018 20:00