Eva og John Bødker Sørensen er klar til at tage imod kunderne i Café Joe i Lillegade i Grenaa.

Eva og John Bødker Sørensen er klar til at tage imod kunderne i Café Joe i Lillegade i Grenaa.

Café Joe byder på brunch og frokost lige midt i Grenaa

John og Eva står bag - og så lå navnet på den nye café lige til højrebenet

Af
Af Søren Andersen

GRENAA: Det er en erfaren mand, der lige op til jul slog dørene op for Café Joe i Lillegade i Grenaa - hvor Café Kræs tidligere var.
John Bødker Sørensen vil mest være kendt for sine mange år på Feriehotel Kattegat i Bønnerup Strand - hvor han også har drevet Den Blå Kutter. Men han har også arbejdet som lastbilchauffør og på Thorfisk, ligesom han en tid kørte bilen med FriskFiskens produkter.
Senest var han fire og et halvt år på Molslinjens sejlende restauranter, men på det seneste blev lysten til igen at få foden under eget bord større og større.
Muligheden viste sig så i Lillegade i Grenaa, hvor han en dag gik forbi sammen med hustruen Eva og så, at der var papir for vinduerne i de lokaler, der hidtil havde huset Café Kræs.
“Så gik det stærkt. Vi kontaktede ejeren af bygningen og snart var en aftale på plads, og så havde vi en måned til at få det hele på plads, mens vi samtidig passede vores fuldtidsarbejde, så det har været lidt hektisk,” siger John Bødker Sørensen.
Lokalerne var helt tomme, så der er blevet startet fra bunden.
“Ideen er at starte som café i dagtimerne og så måske hen ad vejen være restaurant om aftenen. Indtil videre er vi kun Eva og jeg, men vi skal have mere hjælp på, for Eva skal fortsætte med sit arbejde i Norddjurs Kommune,” siger John.
Cafeen har fået navn efter en konkurrence på Facebook.
“Der kom mange originale bud, men når vi nu hedder John og Eva, lå det lige til højrebenet med navnet Joe,” mener John.
Den første torsdag i hver måned er det planen at servere, hvad der karakteriseres som mormormad - traditionelle, danske retter. Ellers bydes der på både morgenmad, brunch og frokostretter. Og det hele kan skylles ned med gode, lokale øl fra Syndikatet i Auning.

Publiceret 02 January 2018 09:16