Jesper Nørgaard, formand for Hornslet Handel, er skuffet over, at byens juletræ er blevet molesteret af unge mennesker. Foto: Martin Schultz

Jesper Nørgaard, formand for Hornslet Handel, er skuffet over, at byens juletræ er blevet molesteret af unge mennesker. Foto: Martin Schultz

Vandalisme:

Hærværk mod Hornslet juletræ

Formand for Hornslet Handel træt af, at byens juletræ ikke har kunnet stå i fred i den søde juletid

Af
Af Lars Norman Thomsen

Formand for Hornslet Handel, Jesper Nørgaard, Profil Optik Hornslet, er træt af, at der igen har været hærværk mod byens juletræ. 2. juledag var der således nogle unge mennesker der trak lyskæderne af, fortæller han i en mail til medlemmerne.

“Før det har der været nogen der med fyrværkeri har ødelagt strømstikket,” skriver Jesper Nørgaard.

Endvidere “flyder det med kanonslag under træet.”

Jesper Nørgaard regner med, at der er tale om drengestreger.

Han er blevet så skuffet over vandalernes udåd, at han mener, at Hornslet Handel allerede nu godt kan pakke træet sammen. Som bekendt varer julen til Helligtrekonger - 6. januar i det nye år.

Hornslet Handel har ellers brugt en pæn sum penge på byens juletræ.

“Midt mål for 2018 har ellers været at få endnu mere julebelysning i Hornslet. Motivationen bliver dog svær at finde, det er træls nogle få skal ødelægge det for så mange,” slutter Jesper Nørgaard, der nu vil vurdere sammen med medlemmerne, om det kan svare sig at opstille et juletræ næste år.

Publiceret 27 December 2017 15:14