Kulturhuseleder Jesper Jul t.v. fik overrakt Årets Kanne af formand Klaus Allermann fra Grenaa Håndværker- og Industriforening.

Kulturhuseleder Jesper Jul t.v. fik overrakt Årets Kanne af formand Klaus Allermann fra Grenaa Håndværker- og Industriforening.

Kannepris til Jesper Jul

Grenaa Håndværker- og Industri-forening hædrer indsats for kulturen

Af
Af Søren Andersen

GRENAA: Grenaa Håndværker- og Industriforenings årlige initiativpris - Årets Kanne, opkaldt efter redningshelten Søren Kanne - tilfaldt i år lederen af Kulturhuset Pavillonen i Grenaa, Jesper Jul.
Foreningens formand, Klaus Allermann, erkendte i sin hyldesttale på Hotel Havlund, at Jesper Jul ikke er en rigtig entreprenør, hvis en sådan skal defineres som en med jord under neglene.
“Men du er bestemt en værdig modtager. Du bruger det meste af din tid på at gøre en kæmpe indsats for at gøre Grenaa kendt ud over Djursland. Jeg bliver imponeret når jeg ser, hvad der sker i Pavillonen i løbet af en uge og hvad der slæbes til Grenaa af kendte og ukendte kunstnere for at underholde os,” sagde Klaus Allermann.
Han kaldte Jesper Jul for en næsten rigtig grenaaenser - selv om han er fra Herning - men efterhånden har boet her i ti år.
“Jeg synes vi igen i år fra Grenaa Håndværker- og Industriforening har fundet en lidt anderledes indgangsvinkel til uddelingen af Årets Kanne, men jeg håber alle synes den er velfortjent,” lød det fra Klaus Allermann.

Publiceret 17 November 2017 13:48