Anel Alagic (th) og holdkammeraterne i IF Midtdjurs spiller nøglekamp søndag mod Hornslet

Anel Alagic (th) og holdkammeraterne i IF Midtdjurs spiller nøglekamp søndag mod Hornslet

Seriefodbold - Serie 2:

Forbudt for børn-lokalopgør på Ryomgård Stadion

Spændingen er rødglødende i bunden af Serie 2 med de tre lokale hold IF Midtdjurs, Hornslet IF og Østdjurs 91 i tæt kamp om at undgå nedrykning

Af
Af Martin Schultz

Med kun ganske få kampe tilbage at spille, er spændingen i bunden af pulje 18 i Serie 2 steget helt op i det røde felt – i hvert fald set med lokale øjne.
I weekendens kampe lykkedes det nemlig kun for Østdjurs 91 at få point ind på kontoen, da holdet i den vigtige kamp mod NB 93 fra Aarhus vandt med 4-2 på hjemmebane og dermed rykkede op over nedrykningsstregen.
Under stregen ligger nu med hver 9 point NB 93 og Hornslet IF, som tabte med 2-0 mod ACFC/AFK på kunstgræsbanen Arena Vest i Gellerupparken i Brabrand. Over stregen med hver 11 point ligger nu Østdjurs 91 og IF Midtdjurs, som fredag aften på Riisvangen Stadion tabte med 1-0 til Aarhus Fremad og dermed ikke formåede at score for femte kamp i træk.
Østdjurs 91 har to kampe tilbage at spille mod Aarhus Fremad på hjemmebane og mod Aabyhøj IF på udebane, mens Hornslet IF og IF Midtdjurs har tre kampe at spille, fordi de to møder hinanden i en udsat kamp tirsdag aften.
Men allerede søndag eftermiddag kl. 15 tørner de to hold sammen i et ”forbudt for børn”-lokalopgør på Ryomgård Stadion, som altså bliver gentaget tirsdag aften på kunstgræs i Hornslet.

Ny spiller stemplede ind i IF Midtdjurs

IF Midtdjurs måtte fredag aften tage til Riisvangen Stadion uden anfører Jonas ”Joe Hipster” Simonsen, som skulle passe sit arbejde, og de to unge midtbaneprofiler Frederik Laursen og Emil Ring Kristensen, som med Brazil Football College er på studierejse i Brasilien.
I stedet havde træner Jesper Bager mobiliseret holdets tidligere midtbaneslider Morten ”Betjent” Klem Thomsen, som har indvilget i at give en hjælpende fod til holdet i de afsluttende livsvigtige kampe. Og desuden præsenterede IF Midtdjurs en overraskende debutant, da holdet i Jonas Simonsens fravær stillede op med en ny spiller, Mohamad Nasser El-Amad, i midterforsvaret.
Den i denne sæson klubløse Mohamad Nasser El-Amad har tidligere spillet seriefodbold i Nivå-Kokkedal i Nordsjælland sammen med IF Midtdjurs' angrebsprofil og topscorer Ahmad Al-Bahadli, og han var frisk til at stemple ind i IF Midtdjurs og trække den røde trøje over hovedet.
Mohamad Nasser El-Amad røg direkte ind i startopstillingen, da Søren Gribsholt var forsinket på vej til Aarhus fra sit arbejde i Djurs Sommerland. Søren Gribsholt kunne så lige efter halvlegspausen afløse veteranen Michael Stegger og spillede 2. halvleg på midtbanen.

IFM’s to ”brasilianere” klar til kamp på søndag

I 1. halvleg havde hjemmeholdet overtaget og havde blandt andet et skud på overkanten af overliggeren.
”Men efter et kvarter havde Anel Alagic en stor mulighed, da han fik en friløber efter at være blevet spillet i dybden, men Aarhus Fremads målmand reddede hans forsøg,” siger IF Midtdjurs' holdleder Peter Møller.
”At score et mål ville ellers havde været den helt store forløsning for både vores unge angriber Anel Alagic og hele holdet, som nu ikke har scoret i fem kampe,” siger Peter Møller, som måtte se hjemmeholdet score kampens eneste mål i det 26. minut, da et frispark blev sparket godt i mål via stolpen uden chance for målmand Troels Aude Gudumlund.
”Vi troede på muligheden for at vende kampen og gik friskt ud til 2. halvleg. Vi spillede rigtig godt og var tæt på at få straffespark i to situationer, men dommeren lagde bolden lige uden for feltet, ” fortæller Peter Møller.
”Det var en kamp, hvor de to hold havde hver sin halvleg, men hvor vi desværre ikke fik scoret det forløsende mål. Morten Klem Thomsen gik forrest med at kæmpe og fyldte godt på midtbanen gennem hele kampen, selvom han til daglig hygger sig med Old Bys fodbold. Han spillede en fortræffelig kamp,” siger Peter Møller, som roser hele holdet for en udmærket indsats, især i 2. halvleg.
Til den højspændte kamp søndag kl. 15.00 mod Hornslet IF på Ryomgård Stadion har IF Midtdjurs igen sine to ”brasilianere” Frederik Laursen og Emil Ring Kristensen til rådighed, ligesom også anfører Jonas Simonsen er tilbage på banen. Desuden er Morten ”Betjent” Klem Thomsen og den nye spiller Mohamad Nasser El-Amad klar til at tørne ud for IF Midtdjurs.

Publiceret 28 October 2017 15:27