Klaverpædagog Birgit Juhl akkompagnerer sangglæden, der skal være med til at styrke fællesskabet. Genrefoto

Klaverpædagog Birgit Juhl akkompagnerer sangglæden, der skal være med til at styrke fællesskabet. Genrefoto

Musik:

Ny sangglæde der styrker fællesskabet

Et nyt samarbejde ser i efteråret dagens lys, idet Kulturskolen og Syddjurs Bibliotek sætter fokus på sangglæden ved at invitere til fællessang i Kolind+.
“Vi tror på, at vi bliver gladere, når vi synger.” siger en af initiativtagerne bibliotekar Karin Hedemand:
“Og derfor inviterer vi alle nysgerrige kolindborgere indenfor i 'dejlige Kolind+' til fællessang fire formiddage her i efteråret”

Styrker fællesskabet

Tilbuddet er gratis og fællessangen akkompagneres af Kulturskolens dygtige klaverpædagog Birgit Juhl.
Birgit Juhl er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har solid erfaring som underviser i musikskolerne på Djursland. Det vil være Birgit Juhl, der synger for og står for sangvalget og hun opfordrer samtidig deltagerne til at supplere med ønsker til sange, som man sammen kan lære at kende.
“Det er glæden ved det fællesskab, som sangen skaber, der skal være centrum for fællessangen” siger Karin Hedemand “Glæden ved at synge og gensynge sange, som vi kan huske, sange som rummer minder eller som kan være med til at bygge bro mellem generationer. Vi vælger danske sange og tager udgangspunkt i Folkehøjskolens Sangbog, og lægger derfor vægt på at vælge sange, som er enkle og lette at synge”
Både Birgit Juhl og Karin Hedemand er overbevist om at fællessang er med til at skabe og styrke sammenhængskraften i en sanggruppe - og man er derved også med til at styrke fællesskabet i sit eget lokalsamfund.


Alle kan deltage - såvel voksne som børn - en eller flere af disse onsdage 
Onsdag den 1. november
Onsdag den 15. november
Onsdag den 6.december 
Onsdag den 20. december (inkl. julehygge)
Alle onsdage fra kl. 10.30 - 11.15. Arrangementerne finder alle sted i aulaen i Kolind+ 
Efter sangen er der en lille hyggestund, hvor Syddjurs Bibliotek og Kulturskolen byder på en kop kaffe, lidt saft og lidt spiseligt.

Publiceret 28 October 2017 15:00