Nørre Djurs Hallen må gerne være hele området store samlingssted, mener halinspektør Peter Schumacher.

Nørre Djurs Hallen må gerne være hele området store samlingssted, mener halinspektør Peter Schumacher.

Nørre Djurs Messe:

“Hallen skal være hele områdets samlingssted”

Det er tredje gang, det forsøges, og det er tilsyneladende lykkens gang, for i weekenden er der masser af aktivitet i Nørre Djurs Hallen, når hallen byder indenfor til efterårsmesse. Her vil mere end 20 forskellige udstillere fra hele området skabe en masse liv i hallen og forhåbentlig samle en masse glade gæster til en hyggelig lørdag. Det er nemlig hele pointen med messen, forklarer halinspektør Peter Schumacher.
“Nu er det jo tredje gang, vi forsøger og heldigvis er det lykkedes. Jeg synes jo, at Norddjurs er en lille smule delt op imellem Grenaa og Auning, og vi vil rigtig gerne vise, at der også er masser af liv her i området. Jeg håber, det bliver et tilløbsstykke, som kan blive til en tradition, der fortsætter i mange år fremover,” siger Peter Schumacher.

Stort samlingssted

På messen kommer forskellige erhvervsdrivende med deres stande, ligesom det også er muligt at møde børnebyerne, og flere af de lokale politikere har ligeledes meldt deres ankomst. Det er med andre ord en alsidig palet, så der gerne skulle være noget for enhver smag.
“Vi har i forvejen vores store julefrokost og Kandis til næste år i arrangementsprogrammet, og messen her bliver så det tredje. Hallen bliver naturligvis mest brugt til sport, men vi vil jo rigtig gerne vise, at hallen også er meget mere end sport. Det må gerne være hele områdets sociale samlingssted,” fastslår Peter Schumacher.
Efterårsmessen kan opleves på lørdag mellem klokken 11-16. Næste store arrangement i Nørre Djurs Hallen er 2. december til den store julefrokost. Allerede nu kan man også skrive Kandis i kalenderen. De spiller i Nørre Djurs Hallen 2. juni 2018 klokken 19.

Det er 2. december, man skal skrive i kalenderen, hvis man skal med til dette års julefrokost.

Det er 2. december, man skal skrive i kalenderen, hvis man skal med til dette års julefrokost.

Publiceret 11 October 2017 15:00