Jonas Agerholm (th.) trak det yderste strå i opgøret mod lillesøster Pernille Agerholm (i midten) i lørdagens kamp i Rønde Idrætscenter. Foto: Rønde BTK

Jonas Agerholm (th.) trak det yderste strå i opgøret mod lillesøster Pernille Agerholm (i midten) i lørdagens kamp i Rønde Idrætscenter. Foto: Rønde BTK

Bordtennis:

Storbror var stærkest i tæt familieopgør

Familien Agerholm er om nogen synonym med Rønde BTK. Det blev atter understreget lørdag

Af
Af Lars Norman Thomsen

Lørdagens bordtennisstævne i Rønde Idrætscenter, hvor Rønde BTK's bedste herrehold i 2. division havde besøg af de to store Aarhus klubber, Sisu og Viby, magede det således, at de to spillere, der om nogen har været bannerførere for bordtennissporten lokalt, søskendeparret Pernille og Jonas Agerholm, stod overfor hinanden, da Rønde BTK med Jonas Agerholm på holdet skulle møde Viby, hvor Pernille Agerholm nu spiller.

Opgøret mellem de to blev vundet af storbror med sætcifrene 3-1 efter en spændende og meget seværdig kamp, fortæller Søren Melgaard, Rønde BTK.

Søskendeparret har sammen med deres afdøde far, Bent Agerholm, gjort bordtennissporten til en magnet i Rønde og omegn over en årrække.

To sejre

For Rønde BTK var lørdagen en god dag, fordi herreholdet vandt begge opgør sikkert med 8-3.
Herreholdet måtte i sidste sæson lide den tort at rykke ud af 1. division efter blot et år i landets næstbedste række.
De to sejre var nødvendige, fordi Rønde BTK er startet turneringen med to nederlag. Primært fordi holdet ikke har været i stærkeste opstilling.

Gjorde rent bord

Jonas Agerholm og John Sabalic gjorde rent bord ved lørdagens kampe med 4 sejre ud af 4 mulige.
 
Michael Knudsen vandt 4 ud af sine 5 kampe, mens Flemming Pedersen vandt 1 ud af sine 4 kampe.

“Flemming Pedersen ydede ellers en flot indsats, og han var meget tæt på at vinde yderliere en kamp,” siger Søren Melgaard.

De to sejre betyder, at Rønde BTK rykker væk fra sidstepladsen i 2. division.

“Kan vi stille i stærkeste opstilling i de resterende 14 kampe, har vi absolut muligheden for at spille med om en topplacering og måske endnu gang sikre os oprykning til 1. division,” forudser Søren Melgaard, der melder om god grøde i Rønde BTK, som i denne sæson kan mønstre et damehold i 1. division med den kun 13-årige Grenaa-pige Sally Maribo som omdrejningspunkt.

Publiceret 11 October 2017 14:40