Modelfoto

Modelfoto

Efterskole:

Alt klar til kunstgræs i Tirstrup

Tirstrup Idrætsefterskole kan snart tage en splinterny fodboldbane med kunstgræs i brug

Af
Af Martin Schultz

Østjyllands mest moderne kunstgræsanlæg er nu under opførelse i Tirstrup.

Tirstrup Idrætsefterskole har netop fået endelig godkendt et kunstgræsanlæg i millionklassen, som vil rykke skolen op i en ny liga, mener forstander Jesper Ø. Pedersen.

I flere år har efterskolen arbejdet intenst på at få designet og godkendt et kunstgræsanlæg til 11-mandsfodbold, som kommer til at ligge lige uden for skolens drengeværelser. Nu er den endelige godkendelse på plads, og maskinerne er gået i gang med at grave.

”Det er en fantastisk følelse. Det er en lettelse over, at vi endelig er i gang. Vi har drømt om at få en kunstgræsbane til vores fodboldspillere meget længe – nu bliver det endelig en realitet, og så endda med et enestående projekt, som også får multibane, padlebane og et MTB-træningsspor. Det her får stor betydning for skolens fremtid,” siger forstander Jesper Ø. Pedersen fra Tirstrup Idrætsefterskole.

Entreprenørmaskinerne er allerede gået i gang med at grave ud til fodboldbanen. Planen er, at hele anlægget står klart i september, så det kommende elevhold kan indvie fodboldbanen, inden vintersæsonen for alvor kommer i gang.

Publiceret 26 July 2017 10:37