Kræmmermarkedet i Rønde foregår i området omkring Busterminalen. Arkivfoto: Martin Schultz

Kræmmermarkedet i Rønde foregår i området omkring Busterminalen. Arkivfoto: Martin Schultz

Rønde:

Overskud fra kræmmermarked går til et godt formål

Lions Club Kalø har inviteret kræmmere og store og små lokale stadeholdere til Røndes årlige kræmmermarked

Af
Af Martin Schultz

Kvinderne fra Lions Club Kalø viderefører en lang og god tradition, når de lørdag i samarbejde med Rønde Handelsstandsforening inviterer til kræmmermarked i området omkring Busterminalen i i Rønde.
Kræmmerboderne og loppemarkedsstandene vil være at finde på Markedspladsen ved Hotellet og på gaden bag ved Cornershop og ejendomsmægleren.
Her vil der være mulighed for at gøre gode handler ved boder lige fra professionelle kræmmere til lokale loppehandlere, som har ryddet loftet eller garagen.
“Og så er der også i år en række børneboder, så også børnene kan tjene en skilling ved at rydde op i for eksempel tøj og legetøj,” siger klubmester Elva Nørager fra Lions Club Kalø, som stadig har enkelte ledige stadepladser. Interesserede kan henvende sig til Elva Nørager på tlf. 20 15 25 11.

Brug for flere kvinder

Kræmmermarkedet i Rønde har gennem mange år været et projekt, som Lions har stået for, men i de sidste par år er det byens kvindelige klub, Lions Club Kalø, som har stået for arrangementet.
“Vi kan dog godt bruge nogle flere hænder, så vi får i år hjælp af nogle af herrerne fra Lions Club Rønde,” fortæller præsident i Lions Club Kalø, Jette Iversen Hansen, som opfordrer interesserede kvinder til at melde sig under Lions Club Kaløs faner.
“Vi arbejder for at indsamle penge, som vi donerer til humanitære og velgørende formål, især i lokalområdet. Det sker for tiden især ved at vi står for kræmmermarkedet i Rønde, og så er vi med til julemarkedet på Hotellet,” fortæller Jette Iversen Hansen.

Hoppeborg til de yngste

Kræmmermarkedet i Rønde åbner kl. 9 og forventes at være i gang til ved 14-tiden.
Kvinderne fra Lions Club Kalø har lånt herrernes pølsevogn og serverer morgenkaffe, pølser og frikadeller fra vognen.
“Desuden har vi i år lejet en hoppeborg for de mindste børn op til fire år. Den bliver stillet op på Markedspladsen mellem KulturHotellet og Kringlen,” fortæller Elva Nørager.

Publiceret 22 June 2017 12:40