Bogautomat:

Nu kan du låne bøger i klubhuset

Syddjurs Bibliotek tilbyder ny bogudlån til borgfere i Ryomgård og omegn fra en bogautomat i IF Midtdjurs klubhus

Siden juni 2016 har man kunnet låne og aflevere bøger fra Syddjurs Bibliotek i en automat i Bogcaféen i Ryomgård, der holder til i det gamle posthus.

Automaten blev sat op som led i bibliotekets forsøg med nye måder at tilbyde biblioteksbetjening i landdistrikterne.

I samarbejde med distriktsrådet og frivillige i Ryomgård Bogcafé har Syddjurs Bibliotek nu besluttet at lave et nyt forsøg, hvor bogautomaten bliver sat op i IF Midtdjurs' klubhus.

“Vi har været rigtig glade for forsøget med bogautomaten i Bogcaféen, og glæder os nu til at teste, hvad der sker, når vi stiller bogautomaten op i en helt ny sammenhæng”, udtaler Claus Pettersson, leder af Syddjurs Bibliotek i en pressemeddelelse.

Selvom bogautomaten flytter, så fortsætter samarbejdet mellem Bogcaféen og Syddjurs Bibliotek.

“Vi er rigtig glade for samarbejdet med biblioteket og har blandt andet allerede planlagt en booktalk til november, hvor formidlere fra biblioteket kommer ud i Bogcaféen og giver anbefalinger til nye, gode læseoplevelser,” udtaler Peter Møller fra Bogcaféen.

Der er adgang til bogautomaten alle hverdage fra kl. 15.30-19, og derudover kan man få adgang ved at bruge sit adgangskort til Fitness, der ligeledes har base i klubhuset.

Publiceret 01 June 2017 09:38