Djurs Sommerland er Nordens bedste sommerland – for 4. år i træk. Her ses årets nyhed DrageKongen, der er Europas længste og hurtigste Family Suspended Coaster. Pressefoto

Djurs Sommerland er Nordens bedste sommerland – for 4. år i træk. Her ses årets nyhed DrageKongen, der er Europas længste og hurtigste Family Suspended Coaster. Pressefoto

Nimtofte:

Børnefamilier kårer igen Djurs Sommerland som Nordens bedste

Over 50.000 børnefamilier i hele Norden sender for fjerde år i træk Djurs Sommerland til tops blandt de største sommerlande i Norden

Af
Af Martin Schultz

Brugerne på rejsesitet Barnsemester har for fjerde år i træk sendt Djurs Sommerland til tops blandt de største sommerlande i hele Norden. I alt har over 50.000 børnefamilier deltaget i den samlede afstemning om årets vindere.
”Vi er utroligt stolte over, at så mange igen i år har stemt på os som Nordens bedste sommerland. Det viser os, at vi rammer rigtigt med vores store investeringer i nye forlystelser, der kan give børnefamilierne anderledes oplevelser. En meget stor del af fortjenesten ligger også hos vores engagerede medarbejdere,” siger Djurs Sommerlands administrerende direktør, Henrik B. Nielsen.

Kæmpe nyhed i år

Også i år kan alle børnefamilier se frem til en ny, stor forlystelse i Djurs Sommerland. Forlystelsesparken åbner nemlig DrageKongen, der med en længde på 825 meter og en topfart på 85 km i timen bliver Europas længste og hurtigste Family Suspended Coaster til en samlet investering på 90 millioner kroner.
”Årets nye store forlystelse er en Family Thrill Coaster, der bliver placeret midt i et stort asiatisk univers. DrageKongen vil helt sikkert opleves som både spændende og grænseoverskridende for alle fartglade gæster på trods af, at børn fra blot 120 cm. kan prøve den,” siger Henrik B. Nielsen.
Siden 2008 har Djurs Sommerland investeret over 400 millioner kroner i nye forlystelser. I samme periode er besøgstallet steget med over 50 procent til 744.000 i 2016.
Djurs Sommerland åbner for årets sæson lørdag den 6. maj.

FAKTA


Se alle resultaterne fra den store afstemning her: www.barnsemester.se

Publiceret 17 March 2017 10:28