Erhverv:

Flere partnere ind i Djurs-revisionsfirma

Statsautoriserede revisorer til Robæk fra Ernst & Young i Grenaa

Det gamle djurslandske revisions- og rådgivningsfirma Robæk mander op med flere statsautoriserede revisorer i partnerkredsen, fremgår det af en pressemeddelelse fra Robæk.

De statsautoriserede revisorer Mikkel Thybo Johansen, 36, og Jesper Falk, 37, har begge valgt at tiltræde som partnere i Robæk fra henholdsvis 1. januar og 1. marts i år, så partnerkredsen nu består af fire statsautoriserede revisorer med Morten Jarlund (45) og Michael Iuel (47) som de fortsættende.

De to nye partnere kommer fra Ernst & Youngs kontor i Grenaa, og er således allerede velkendte i det djurslandske erhvervsliv, ligesom de begge er født og opvokset i Grenaa.

Efter Mikkel Thybo Johansen afsluttede HA, cand. merc. aud. og cand. merc. finansiering studierne ved Handelshøjskolen i Århus har han arbejdet for Deloitte i Århus 2006- 2013. Han opnåede beskikkelse som statsautoriseret revisor i 2011 og har siden 2013 arbejdet for Ernst & Young i Grenaa.

Arveligt belastet

”Jeg har fra min tidlige ungdom ønsket at være selvstændig revisor i Grenaa. Jeg er arveligt belastet, da min far også er revisor her i byen – så jeg ved, hvad jeg går ind til,” udtaler Mikkel Thybo Johansen i pressemeddelelsen.

Han fortsætter:

”De store internationale revisorhuse er fantastiske læresteder, og jeg er taknemlig for min tid hos dem, men jeg ved også, at det lokale erhvervsliv her på Djursland er bedre tjent med en revisor, der er lokalt forankret.”

Jesper Falk har trådt alle sine unge arbejdsår i samme firma i Grenaa med en enkelt afstikker som selvstændig, hvilket betyder at han har arbejdet for såvel KPMG og Ernst & Young foruden diverse lokale indehavere. Han har samtidigt læst HD og cand. merc. aud. på Handelshøjskolen i Århus og bestod eksamen som statsautoriseret revisor i 2009.

”Mikkel og jeg har i nogle år overvejet at starte fra bunden som selvstændige her i byen, så da muligheden for at blive optaget i Robæk opstod, var der ikke langt fra tanke til handling. Vi har naturligvis kendt Robæk alle de år vi har arbejdet i Grenaa og ved, hvad firmaet står for, udtaler Jesper Falk.

Revisions- og rådgivningsfirmaet Robæk har mere end 70 år på bagen. Fra selskabets kontorer i Grenaa og Rønde betjener firmaet en bred gruppe af egnens erhvervsliv indenfor praktisk talt alle brancher.

”Med den seneste tilgang af kompetencer står Robæk godt rustet til at yde det lokale erhvervsliv optimal rådgivning.” udtaler Morten Jarlund, som kom til firmaet fra Deloitte i Aalborg i 2011.

Publiceret 17 March 2017 13:23