Kenneth Koed Nielsen tager sherifstjernen på, når han fra 1. april 2017 og frem til en ny kommunaldirektør er klar til at overtage direktørskolen i Norddjurs, konstitueres som kommunaldirektør. Foto: Norddjurs Kommune

Kenneth Koed Nielsen tager sherifstjernen på, når han fra 1. april 2017 og frem til en ny kommunaldirektør er klar til at overtage direktørskolen i Norddjurs, konstitueres som kommunaldirektør. Foto: Norddjurs Kommune

Direktørskifte:

Fra Kaas til Koed på ledelsesgangen

Velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen midlertidig kommunaldirektør pr. 1. april

Af
Af Lars Norman Thomsen

Helt som ventet bliver det velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen som konstitueres som ny sherif, kommunaldirektør, når Jesper Kaas Schmidt afleverer nøglerne 1. april for at tage over som kommunaldirektør i sin hjemkommune, Randers.

Det besluttede kommunalbestyrelsen på sit møde tirsdag aften.

Kenneth Koed Nielsen varetager frem til en ny kommunaldirektør sætter sig ved skrivebordet rollen som formand for direktionen og formand for hovedudvalget.
Han skal samtidigt deltage i økonomiudvalgets møder og overtage funktionen i forbindelse med møder i kommunalbestyrelsen samt deltage i KD-net møder = Kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region, K98 = møder for de 98 kommuners kommunaldirektører og KL-økonomimødser. KL = Kommunernes Landsforening-økonomimøder. 

Erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør Michael Kielsgaard Engelsbæk, miljø- og kulturdirektør Lotta Sandsgaard (tiltræder 1. april) og økonomichef Lisbeth Krogh refererer til Kenneth Koed Nielsen.

Kenneth Koed Nielsen varetager fortsat også den overordnede ledelse som direktør af velfærdsområdet.

Chef for direktionssekretariatet, Kim Bruun Nielsen, vil i perioden referere direkte til borgmesteren. Kim Bruun Nielsen varetager kommunikationen med kommunalbestyrelsen og deltager i eksterne møder, der ikke ligger indenfor fagdirektørernes område. Han varetager desuden opgaven i forhold til Kontaktudvalget.

Den nye sherif i Norddjurs er ligesom Jesper Kaas Schmidt uddannet cand.scient.pol. Han har været direktør siden Norddjurs Kommunes start og var, før kommunesammenlægningen, social- og økonomichef i Sønderhald Kommune, hvor han startede i 1999 efter en årrække som afdelingsleder i Social- og Sundhedsforvaltningen i Svendborg Kommune.

Publiceret 15 March 2017 10:12